|
Abi GS şu ara çok iyi durumda oyuncular formunda motivasyonu tam maç bana tek kale geliyo.Security' Alıntı:Merhaba beyler söyle söylim seyırcısız oynanan maçlara cok güvenilmez seyirci olsaydı galatasaray diyebilirdik ama seyirci olmadıgından galatasaray istediği baskıyı yapamayacak o yuzden mac beraberlik olarak görüyorum
NasyoneL' Alıntı:Oran kaç
NurFiskiyesi' Alıntı:Abi GS şu ara çok iyi durumda oyuncular formunda motivasyonu tam maç bana tek kale geliyo.Security' Alıntı:Merhaba beyler söyle söylim seyırcısız oynanan maçlara cok güvenilmez seyirci olsaydı galatasaray diyebilirdik ama seyirci olmadıgından galatasaray istediği baskıyı yapamayacak o yuzden mac beraberlik olarak görüyorum
Sarayın para değirmeninde 1.90 ama normal yabancı sitelerde fazladır.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Security' Alıntı:Mac tahminlerinde trabzon ve galatasaray ilk yari ıkıncı yarı sonuçlarını bilerek iyi para kazandım
NasyoneL' Alıntı:Security' Alıntı:Mac tahminlerinde trabzon ve galatasaray ilk yari ıkıncı yarı sonuçlarını bilerek iyi para kazandım
Önceden paylaşsan keşke bizlerlede![]()
Security' Alıntı:NurFiskiyesi' Alıntı:Abi GS şu ara çok iyi durumda oyuncular formunda motivasyonu tam maç bana tek kale geliyo.Security' Alıntı:Merhaba beyler söyle söylim seyırcısız oynanan maçlara cok güvenilmez seyirci olsaydı galatasaray diyebilirdik ama seyirci olmadıgından galatasaray istediği baskıyı yapamayacak o yuzden mac beraberlik olarak görüyorum
Sarayın para değirmeninde 1.90 ama normal yabancı sitelerde fazladır.
Valla kardesim maç ortada ilk yarı bitti adam gibi atak bile yok