Lüzum üzerine...
Yine destan gibi bişeyler yazmış bizim deli, dur bakalım yine neler osurmuş okuyalım.
Millet ! gelin bizim Lale yine döktürmüş destan gibi, toplanın hööööö
Herkese iyi akşamlar dilerim
Bugün
Şen ve Has üslubumuzla, gönlümüzden kalbimizden geleni yazayım istedim
eli güçlü
yumruğu güçlü
ailesi güçlü
Dişi güçlü insanlardan ve hatta onların kardeşlerinden, dilemem gereken bir özür var. Sanıyorum bazı şeylerde(üslupta ve kullandığım sözlerde) kendilerine karşı taktik hatalar yaptım. Ağzımdan çıkan sözleri tartmam gerekirdi. Yani buna halk arasında, önce ağzını çalkala destur çek ondan sonra lafını bil denir...
Kızgınlıkla, sakin kalarak cevap vermek yerine saçma sapan konuştuğum an'lar olmuştur kabul ediyorum. Kimi zaman, ses ve görüntü kaydı alındığını bildiğim için, bunun nekadar zamandan beri olup olmadığını, bu konular üzerine tecrübe katsayınızı, konunun detaylarında neler olduğunu, sizden gelen tepkisellikler sayesinde anlayabilmek üzerine konuşmalar yaptım.
Hanımefendi ve Beyfendi'ler beni aklı/zihniyeti ve kalbi "kötü niyetli" biri olarak görüyor olabilirler. Fakat benim de kendime göre sebeplerim oldu, mazuriyetlerim de oldu.
Aslında, ikna edecek bahanelerim demiyorum, içerimde yer alan sebeplerim oldu.
Bunu hiç düşünmediler galiba yada gerek görmediler. Sadece eleştiriliyorum, suçlanıyorum anladığım kadarıyla.
Zavallı/Komik/Beyinsiz/Kötü niyetli/Zihniyeti pis/Sahtekar/Yontucu/Korkak/Karaktersiz/ vs..
Yaşam alanımı kuşatmaktan başka, beni boğmaktan başka bişey istediğinizi zannetmiyorum. Ama diğer yandan acaba hep mi yanlış düşündüm ve kendime yoktan yere gıcık ettirip, ağır sözlerle düşman ettirip kendimi bu noktaya ben bilerek mi getirmiş gibi görünüyorum ? sorusunu sormadan edemem. MİMAR kardeşimin söylemine göre tiyatro senaryosu çeviriyormuşum ama beni anlamaya çalıştığını bilmek de iyi hissettiriyor.
Hanımefendiler ve Beyfendiler
Eğer bana yardımcı olmak istedilerse ve ben bunu göremediysem anlayamadıysam söylesinler lütfen. Ben de bunun vicdani olarak acısını kendime yaşatırım zaten, gönülleri müsterih olsun. Beni çok yakından tanıyorlarmış, herhangi bir insanın yaptığı gibi boş veremeyeceğimi biliyorlarmış. Yani "koy götüne beaaa" modunda gezemeyecek biri olduğumu biliyorlar. Bişeyleri önemsiz görüp üzerine basıp geçebilecek biri olmadığımı biliyorlarmış zaten. Herşeyimi bilmelerine rağmen, bunları neden yaptılar ozaman. Yahu herşey ortada zaten, nasıl örgütleme yapıldı, burada dahi bekçisinden kapıcısına, şarküterisinden kafesine kadar.. orada çalışan insanlarla konuşuluyor, tanıdığının tanıdığına ulaşılıyor, esnaflarla gidip konuşuluyor ve iletişim alanım kasten kısıtlanıyor.
Sonrada deniyorki biz bişey yapmıyoruz. Niye yaptınız bunları Allah aşkına, bukadarını ve daha fazlasını hak ettiğimi düşündünüz, sırf sizi tespit ettim diye. Yani hiç beklemiyor muydunuz size ulaşabileceğime kadar ? ben uğraşabileceğiniz yeterliliğe güce sahip biri miydim sizce ? Değildim birader. Tanıyormuşsunuz biliyormuşsunuz beni zaten. Oyuncak gibi eğlence aracı misali neden yaptınızki bunu. Bilgisayarımdan kime bakıldıysa onlarla iletişim kurulup onlara bilgi verilip video izletmeler ses kaydı dinletmeler cartlar curtlar. Hepsi kendinde bir meziyet var zannetti, yemin olsun. Halbuki benim kendi dünyamdaki sorgulamalarımla vs. bilgisayarı kullanırken, hiç önemi de olmamasına rağmen benim kafamda konu çevirmem üzerinden bilgisayar kullanırken
aktiviteleri kayda alıp, neler neler yaptınız be kardeşim.
Kaç yıldan beri hazırlandınız veya yapıyordunuz bilmiyorum. Truman Show'un içerisindeydim diyorum sadece.
Önemli biri olmadığımı bilmenize sevinirken, bu kadar gaddar olmanıza üzülüyorum. Değdimi Allah aşkına elimde avcumda ne varsa evimi terk edip gideyim diye düşünüp çarçur oldu. Zaten hayatımdaki tüm herşeyi biliyormuşsunuz, hergün beni dinleyip, neye nasıl tepki verdiğime, neyi nezaman konuştuğuma kadar avcunuzun içine almışsınız zaten.
Beni geçtim. Tamam ben neysede. Korkmamın sebebi vardı benim.
Telefonda dedim ya korktum kaçmak zorunda kaldım dedim. Korkmamın sebebi vardı.
Eşime neden rahat vermediniz ya, dışarda o tacizler filan. S*kt*ğim veteriner bozuntusundan, s*ktuğum marketçisine, ecdadına bastığım servisçisinden, ebesinin körüne kadar. Hele hele komşu dediğimiz şrfsizler hatta evimizin çevresinde yaşayan yaşlı başlı sapıkları musallat ettirmeler filan. Kayınvalide bize gelir, dışarı çıkar arabalarla taciz etmeler filan. Kasten yapıldığını bilemeyecek kadar avanak değilimdir ? 1 kişi değil, 5 kişi değil.. Eşim artık sokağa çıkmak istemiyordu ya, sürekli evde oturuyordu.
Varsa hatam, hatalarım, eğer yanlış gözlemliyorsam bana söyleyin. Sorgularım, kendimle kavga etmesini biliyorum az çok. Ben de kendimi size anlatırım, gönülden gelecek hisle özrümü de dilerim. Eğer imkan verilirse de bilmiyorum saçma bulur musunuz ama benim şahsen yapabileceğim birşey olabilir, ads-
seo-webtasarım konusunda sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Gerçekten mutluluk duyarım şaka yapmıyorum. Herşeye rağmen, nekadar komik bulursanız bulun, sizlerle beraber en azından kısa süre bile olsa vakit geçirmeyi de çok isterim. Hem kendimi anlatmayı, hem de sizi dinlemeyi çok isterim. Bana da iyi gelir. İnanın iyi gelir. Emirhana da söyledim. Kendimi toparlamam lazım, tekrar tekrar söylüyorum bi planım filan yok, yardım çağrısı aslında ama anlamıyorsunuz yada anlıyorsunuz umrunuzda değil belkide. Mesaj vermek için size ayakçılık yapanlara cevap veriyor oluşumda, size düşmanlığımdan değil.
Aileden destek almayı sevmediğimi zaten biliyorsunuzdur, hiçbirşeyim kalmadı kendimi aklımı durumlarımı toparlamamda en azından nokta kadar desteğiniz olsa kötü mü olur ? Bence hiç kötü olmaz. Evime gelemiyorum ya, çünkü biliyorum oradaki kurulan ortamı. Başkası olsa takmaz, evini bile terk etmezdi. Hatta güler geçerdi yani. Ben yapamamki öyle. Ben yapamıyom öyle. Bilmiyom değer veriyom ondandır. Yanlış yapıyorum sanırım ama böyle.
Ben istanbuldayım, yanlış zamanda yanlış yerdeyim, adresimi evimi hatta çok ağzımı açmayayım ama evimin içini de biliyorsunuz, gelmek uğramak isterseniz surat çevirecek biri değilim.
Hürmetle kalın.