Hoşgeldin Misafir

Hılıca intetnetten para kazandıracak iş var mı ?

Deleted

31 Eki 2018
1,122 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Codex' Alıntı:
En Hızlısı ( CC ) Diğerleri Zaman Ve Sisteme Dayalı

Cc bulmak da biraz zor oluyor cc bulsam bile dorba adam olmuyor ship geçiyorum ama dropcu yok o sıkıntı İnstagram hesap satma falan düşündüm ama o da uzun sürüyor en iyisi cc gözüküyor galiba

XqsTR

28 Şub 2019
15 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Wingless' Alıntı:
Codex' Alıntı:
En Hızlısı ( CC ) Diğerleri Zaman Ve Sisteme Dayalı

Nasıl yapabiliriz?Kart kopyalama ile yapabiliriz ama yüzümüz ifşa olur.Başka yolu yok mu ?Mesela fake site falan?

Yemleme ile bulabilirsin veya satış sitelerinin Db sinden çekebilirsin bir çok yöntem var yeni isen bunlar sana göre.

Deleted

31 Eki 2018
1,122 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sql açıklı birsürü site buldum ama malesef veri çekemedim Alışveriş siteleri tr sitesi bile var dı veri çekemedim havaji ile olan sorunlardan dolayı Cc hallolsa ilk domain alacağım Bi kaç plan var aklımda Ship geçebiliyorum normalde kart nete kapalı vs kart dec olmadığı sürece ship geçebiliyorum Sıkıntı çıkmıyordu ama dediğim gibi dropcu işi sıkıntı ortada paket olmak Var Silivri de soğuk :D

XqsTR' Alıntı:
Ship geçebiliyorsan CC çok rahat bulursun sağlam birde Dropcu bulursun para sorununu çözersin bir dene herkes Shipci arıyor.

Misal cc nerede bulabilirim dostum bi ara forumda biri paylaşacaktı sonra yasak diye paylaşmadı Bende bulamadım sitelerden veri de çekemedim Nasıl temin edebilirim cc yi ?

XqsTR

28 Şub 2019
15 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
Sql açıklı birsürü site buldum ama malesef  veri çekemedim Alışveriş siteleri tr sitesi bile var dı veri çekemedim havaji ile olan sorunlardan dolayı Cc hallolsa ilk domain alacağım Bi kaç plan var aklımda Ship geçebiliyorum normalde kart nete kapalı vs kart dec olmadığı sürece ship geçebiliyorum Sıkıntı çıkmıyordu ama dediğim gibi dropcu işi sıkıntı ortada paket olmak Var Silivri de soğuk :D

XqsTR' Alıntı:
Ship geçebiliyorsan CC çok rahat bulursun sağlam birde Dropcu bulursun para sorununu çözersin bir dene herkes Shipci arıyor.

Misal cc nerede bulabilirim dostum bi ara forumda biri paylaşacaktı sonra yasak diye paylaşmadı Bende bulamadım sitelerden veri de çekemedim Nasıl temin edebilirim cc yi ?

ICQ bu uygulamada gruplar var oralara gir kendini Shipci olarak tanıt onlar CC i sağlar sen Ship geçersin veya Altenen bu forum daki kişiler paylaşıyor onlarında içinde 20 dolar felan var artık sana kalmış ne yapıcağın.