|
Codex' Alıntı:En Hızlısı ( CC ) Diğerleri Zaman Ve Sisteme Dayalı
Aktiflik
Seviye
Deneyim
XqsTR' Alıntı:CC işine girebilirsen güzel parası var ama tehlikeli.
Codex' Alıntı:En Hızlısı ( CC ) Diğerleri Zaman Ve Sisteme Dayalı
Wingless' Alıntı:Codex' Alıntı:En Hızlısı ( CC ) Diğerleri Zaman Ve Sisteme Dayalı
Nasıl yapabiliriz?Kart kopyalama ile yapabiliriz ama yüzümüz ifşa olur.Başka yolu yok mu ?Mesela fake site falan?
XqsTR' Alıntı:Ship geçebiliyorsan CC çok rahat bulursun sağlam birde Dropcu bulursun para sorununu çözersin bir dene herkes Shipci arıyor.
gamovertinks' Alıntı:Sql açıklı birsürü site buldum ama malesef veri çekemedim Alışveriş siteleri tr sitesi bile var dı veri çekemedim havaji ile olan sorunlardan dolayı Cc hallolsa ilk domain alacağım Bi kaç plan var aklımda Ship geçebiliyorum normalde kart nete kapalı vs kart dec olmadığı sürece ship geçebiliyorum Sıkıntı çıkmıyordu ama dediğim gibi dropcu işi sıkıntı ortada paket olmak Var Silivri de soğuk
XqsTR' Alıntı:Ship geçebiliyorsan CC çok rahat bulursun sağlam birde Dropcu bulursun para sorununu çözersin bir dene herkes Shipci arıyor.
Misal cc nerede bulabilirim dostum bi ara forumda biri paylaşacaktı sonra yasak diye paylaşmadı Bende bulamadım sitelerden veri de çekemedim Nasıl temin edebilirim cc yi ?
ICQ bu uygulamada gruplar var oralara gir kendini Shipci olarak tanıt onlar CC i sağlar sen Ship geçersin veya Altenen bu forum daki kişiler paylaşıyor onlarında içinde 20 dolar felan var artık sana kalmış ne yapıcağın.