Hoşgeldin Misafir

İnstagram hesap çekilşi

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar sizler için ve forum için güzel etkinlikler yapmayı düşünüyorum mesala 10k lık 5k lık instagram hesapları çekilişi yapmayı ne dersiniz adminler siz ne dersiniz Olur mu  Forum içerisinde güzel etkinlikler yapmaya çalışıcam ::) Bir de lol hesapları nasıl  bulabilirim bilen var sa o da bana yardım etsin lütfen ::D forumun lolcüsü olarak hiç hesabım yok şuan lol için hack falan nasıl  bulabilirim account repair falan biri artık yardım eder inş ::D İnstagram hesaplarını bilgilerini ile kazanan kişilere öm yolu ile gönderilicektir Eğer olursa güzel işlerse tabi Forum a geldiğimden beri bi adam akıllı konu açıp sizlere yardım edemedim kardeşlerim hep yardım  konusu açtım dedim sizler için  güzel bi etkinlik yapayım Düşünceleirnizi Yorum olarak yazabilirsiniz Ha bi de son kez birdaha söyliyim bu lol hesaplarını paylaşan kardeşim ömlere lütfen bak ::D o kadar yazdım bi bak  bende lol oyniyim biraz urf falan da gelmiş diyorlar ::D Adminler siz konuya bakın bi sorun yok ise haftalık vs ona göre güzel birşeyler yapıp çekilişler yapabilirim sizler için güzel çekilişler yapmayı düşünüyorum :))

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
Anladık lil hesabı istiyosun yazıp durma artık olunca paylaşılıyo etkinlik yapabilirsin

Peki

Hataylee' Alıntı:
bana hesap verirmisin.

Haftalık çekiliş yapmayı düşünüyorum dostum sansa veririsem başka birinin hakkını yemiş olurum hakkını yemek İstemem Ondan dolayı şöyle yapabilirim belki her pazartesi vs belirli bir günün 5k hesap çekiliş vs 10k hesap çekilişi olabilir Düşünüyorum elimde instaweb scripti geçti olursa onu da paylaşmayı düşünüyorum çok vaktim olmuyor bakabilirsem instaweb scripti var dı bozulmamış ise script bulduğumda onu da paylaşmayı düşünüyorum :))

Hataylee

19 May 2018
7,318 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
Anladık lil hesabı istiyosun yazıp durma artık olunca paylaşılıyo etkinlik yapabilirsin

Peki

Hataylee' Alıntı:
bana hesap verirmisin.

Haftalık çekiliş yapmayı düşünüyorum dostum sansa veririsem başka birinin hakkını yemiş olurum hakkını yemek İstemem Ondan dolayı şöyle yapabilirim belki her pazartesi vs belirli bir günün 5k hesap çekiliş vs 10k hesap çekilişi olabilir Düşünüyorum elimde instaweb scripti geçti olursa onu da paylaşmayı düşünüyorum çok vaktim olmuyor bakabilirsem instaweb scripti var dı bozulmamış ise script bulduğumda onu da paylaşmayı düşünüyorum :))

heycanla bekliyorum.