Merhaba arkadaşlar sizler için ve forum için güzel etkinlikler yapmayı düşünüyorum mesala 10k lık 5k lık instagram hesapları çekilişi yapmayı ne dersiniz adminler siz ne dersiniz Olur mu Forum içerisinde güzel etkinlikler yapmaya çalışıcam :
Bir de lol hesapları nasıl bulabilirim bilen var sa o da bana yardım etsin lütfen :
forumun lolcüsü olarak hiç hesabım yok şuan lol için hack falan nasıl bulabilirim account repair falan biri artık yardım eder inş :
İnstagram hesaplarını bilgilerini ile kazanan kişilere öm yolu ile gönderilicektir Eğer olursa güzel işlerse tabi Forum a geldiğimden beri bi adam akıllı konu açıp sizlere yardım edemedim kardeşlerim hep yardım konusu açtım dedim sizler için güzel bi etkinlik yapayım Düşünceleirnizi Yorum olarak yazabilirsiniz Ha bi de son kez birdaha söyliyim bu lol hesaplarını paylaşan kardeşim ömlere lütfen bak :
o kadar yazdım bi bak bende lol oyniyim biraz urf falan da gelmiş diyorlar :
Adminler siz konuya bakın bi sorun yok ise haftalık vs ona göre güzel birşeyler yapıp çekilişler yapabilirim sizler için güzel çekilişler yapmayı düşünüyorum
)