Hoşgeldin Misafir

iPhone 18 Pro Max'in maliyeti yükseldi: Fiyatına 200 dolar zam gelebilir

CW-ommah

17 Ocak 2022
906 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öyle deme be hocam @Graves hocayı ortaya atacaz çaktırma yandaşıda @CW-ommah olucak bu ekip sıkıntı 😅
hocam android için uygulama yapmaya çalıştım benden uzak allah'a yakın olsun lanet bir şey PC de olunca test edip hatayı hemen görebiliyorsun bunda oda yok mecbur sanal ortamlarda android kurman gerekiyor oda maks android 4 oluyor ondan dolayı ben beceremiyorum 😄

müminbiri

müminbiri

Ne kadar sessiz olursan, o kadar çok işitebilirsin
13 Ağu 2025
1,354 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam android için uygulama yapmaya çalıştım benden uzak allah'a yakın olsun lanet bir şey PC de olunca test edip hatayı hemen görebiliyorsun bunda oda yok mecbur sanal ortamlarda android kurman gerekiyor oda maks android 4 oluyor ondan dolayı ben beceremiyorum 😄
Hocam Android telefon varsa geliştirici seçeneklerinden hata ayıklamayı aç bagla PC ye telefonu yazdığın kodları dene

Stronger_Cracker

25 Tem 2022
6,410 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
android kullanan daha çok ama abi uygulama kullanım sayısı olarak daha çok hit getirir ;)