|
hocam android için uygulama yapmaya çalıştım benden uzak allah'a yakın olsun lanet bir şey PC de olunca test edip hatayı hemen görebiliyorsun bunda oda yok mecbur sanal ortamlarda android kurman gerekiyor oda maks android 4 oluyor ondan dolayı ben beceremiyorum
Hocam biliyor işte yapamayacağımızıZerre inanmıyorumyine de yaparlarsa tebrik ederim elbette
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hocam Android telefon varsa geliştirici seçeneklerinden hata ayıklamayı aç bagla PC ye telefonu yazdığın kodları denehocam android için uygulama yapmaya çalıştım benden uzak allah'a yakın olsun lanet bir şey PC de olunca test edip hatayı hemen görebiliyorsun bunda oda yok mecbur sanal ortamlarda android kurman gerekiyor oda maks android 4 oluyor ondan dolayı ben beceremiyorum![]()
Anlık bir hevesdi benim hocam biz maks normal apk dosyasının içine trojen yada wipper gömelim şaşmayalım yolumuzdanHocam Android telefon varsa geliştirici seçeneklerinden hata ayıklamayı aç bagla PC ye telefonu yazdığın kodları dene
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Meslekten devam o zamanAnlık bir hevesdi benim hocam biz maks normal apk dosyasının içine trojen yada wipper gömelim şaşmayalım yolumuzdan![]()
aynen öyle hocamMeslekten devam o zaman![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Allah kolaylık versinaynen öyle hocam![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
android kullanan daha çok ama abi uygulama kullanım sayısı olarak daha çok hit getirirhocam android için uygulama yapmaya çalıştım benden uzak allah'a yakın olsun lanet bir şey PC de olunca test edip hatayı hemen görebiliyorsun bunda oda yok mecbur sanal ortamlarda android kurman gerekiyor oda maks android 4 oluyor ondan dolayı ben beceremiyorum![]()