Hoşgeldin Misafir

İran Apt35 Hack Grubu Türk Sitelerini Hedef Aldı....

The_Exploit

4 Nis 2019
125 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İran Hack Grubu Apt35 Türk Sitelerini Hedef Alıp Zaafiyet Taramaları Yaptığı Ve Bu Belgelerin Sızdırıldığı Github Linkini Paylaşıyorum Arkadaşlar İncelersiniz....

https://github.com/KittenBusters/CharmingKitten/tree/main/Episode 2/Malwares and Logs/All Targets/Turkey

İran In Siber İstihbarat Birimi Olan Apt35 Hack Grubu TR Sitelerinin Yanı Sıra Başka Ülkelerin Sitelerine De Sızma Testleri Uygulamış Daha Fazlasını İsteyenler Verdiğim Linkten İnceleme Yapabilir....

Moderatör tarafında düzenlendi:

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Türk siteleri için güçlü güvenlik önlemleri alınmalı. Güncel yazılım, güçlü şifreler ve düzenli yedeklemeler yapın. Ayrıca, iki faktörlü kimlik doğrulama kullanın ve şüpheli aktiviteleri izleyin.

The_Exploit

4 Nis 2019
125 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Paylaşım için teşekkürler Usom Türk sitelerini tarıyo ve uyarıyo diye biliyorum ne kadar yeterli tartışılır
herkese bir yem atıp hedef arıyorlar sanırım kurumlardaki bilgi işlemciler ve siber güvenlikçiler ne yapıyor diye düşünüyor insanlar sadece bu düşünce modelinde yanlız olmadığımı sanıyorum....

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konuyu okudunuz mu siz ? İranlı hacker grubunu mu tebrik ediyorsunuz bize saldırdıkları için @swoss @xS0N3R
Adamlar bize saldırmış, siz onları tebrik ediyorsunuz. Eline Sağlık demişsiniz kimin eline sağlık ben anlamadım ne demek istediğinizi.

The_Exploit

4 Nis 2019
125 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konuyu okudunuz mu siz ? İranlı hacker grubunu mu tebrik ediyorsunuz bize saldırdıkları için USER=151714]@swoss[/USER] @xS0N3R
Adamlar bize saldırmış, siz onları tebrik ediyorsunuz. Eline Sağlık demişsiniz kimin eline sağlık ben anlamadım ne demek istediğinizi.
bu sadece bir haber konusu tebrik etmek değil inceleme linki var ortada ve incelenmesi gerekiyor siber istihbarat yapmışlar hiç bir siteyi hacklememişler scraping ve payload denemeleri var....

The_Exploit

4 Nis 2019
125 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Haberle alakalı eline sağlık demiş 2 kardeşimiz o yüzden dedim. İfadelerde mi hata yapıyorum ?
siber istihbarat ve hack arasında büyük bir fark vardır adamlar istihbarat kesif çalışması yapmış bu konuda çok fazla bilginiz yok ise lütfen bilginiz dahilinde tepki verirseniz sevinirim arkadaşlar bilgilendirme için teşekkür etmiş iranlı hacker grubunu siber istihbarat yaptığı için tebrik etmediler....

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Paylaşım için teşekkür edilmiş sadece

siber istihbarat ve hack arasında büyük bir fark vardır adamlar istihbarat kesif çalışması yapmış bu konuda çok fazla bilginiz yok ise lütfen bilginiz dahilinde tepki verirseniz sevinirim arkadaşlar bilgilendirme için teşekkür etmiş iranlı hacker grubunu siber istihbarat yaptığı için tebrik etmediler....
tekrar yazayım
ben mi anlatamıyorum, bir konu paylaşmışsın ya. Konu içeriğinde ne yazıyor ? bizim hedef alınmamız söz konusu ya hani ?
O içeriğe "elinize sağlık" yorumu geliyor bilmem anlatabiliyor muyum ?

Bu bir tek bana acayip gelmiş demekki.

The_Exploit

4 Nis 2019
125 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tekrar yazayım
ben mi anlatamıyorum, bir konu paylaşmışsın ya. Konu içeriğinde ne yazıyor ? bizim hedef alınmamız söz konusu ya hani ?
O içeriğe "elinize sağlık" yorumu geliyor bilmem anlatabiliyor muyum ?

Bu bir tek bana acayip gelmiş demekki.
bak kardeşim forumda her paylaşım yapan kişiye yaptığı bilgilendirme için teşekkür edilir sana açıkladık neyini anlamıyorsun saldırı yapıldığı için neden teşekkür etsinler bu sitenin kurucusuna kadar çoğu üyesi yönetim dahil herkes birbirini tanır sen saldırı yapıldığı için teşekkür ettiklerini sanıyorsun sadece haber için teşekkür edilmiş anladın mı ? bir daha cevap yazmayacağım haberin olsun....

The_Exploit

4 Nis 2019
125 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bilgilendirme için sağol teşekkür ederim
eyvallah kardeşim yaptıkları zaafiyet taramalarında ve yaptıkları istihbarat çalışmalarında başka ülkeler de var ama hedefler arasında Türkiye de olduğu için paylaşım yapma gereği oluştu incelemek isteyenler linkten incelesin diye paylaştım herkese iyi forumlar dilerim ....