Hoşgeldin Misafir

İran Apt35 Hack Grubu Türk Sitelerini Hedef Aldı....

The_Exploit

4 Nis 2019
125 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İran Hack grubu ile nasıl bir bağlantı kurdun CharmingKitteni
Charming Kitten (diğer adlarıyla APT35 / Phosphorus vb.) İran kaynaklı bir devlet destekli siber casusluk grubudur — birçok güvenlik firması ve devlet kurumunca İran / IRGC ile ilişkilendirilmiştir. (attack.mitre.org)

Yeterli Mi? Daha Siber İstihbarat İstiyormusun...Beni Yeni Yetmeler İle Karıştırma Ben Bilgi Ve Belgesiz Konuşmam Umarım Tatmin Olmuşsundur....

The_Exploit

4 Nis 2019
125 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şahsen Tanıyorsan Neden Türk Sitelerine Sızma Testleri Uyguladıklarını Da Sor Tamam Mı? Aralarında Türk Telekom Bile Var Zaafiyet Taraması Yapılan Bana Sen Apt35 Grubunu Mu ? Savunuyorsun....

Moderatör tarafında düzenlendi:

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Charming Kitten (diğer adlarıyla APT35 / Phosphorus vb.) İran kaynaklı bir devlet destekli siber casusluk grubudur — birçok güvenlik firması ve devlet kurumunca İran / IRGC ile ilişkilendirilmiştir. (attack.mitre.org)

Yeterli Mi? Daha Siber İstihbarat İstiyormusun...Beni Yeni Yetmeler İle Karıştırma Ben Bilgi Ve Belgesiz Konuşmam Umarım Tatmin Olmuşsundur....
Ne güzel sözler, ben seğe gurban olurem. Capslock Açıp Kapatırken Umarım Yorulmamışsındır :)