|
kurulum video https://disk.yandex.com.tr/d/--juID6JmnsJ_gkonu linkinden indirilen yazılımı çalıştırmaya çalıştım fakat admin panel sorunu yaşanmakta güncel sql dosyası linki kırık çalışır hali mevcut mudur?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
konu linkinden indirilen yazılımı çalıştırmaya çalıştım fakat admin panel sorunu yaşanmakta güncel sql dosyası linki kırık çalışır hali mevcut mudur?
Mevcutkonu linkinden indirilen yazılımı çalıştırmaya çalıştım fakat admin panel sorunu yaşanmakta güncel sql dosyası linki kırık çalışır hali mevcut mudur?
kurulum video https://disk.yandex.com.tr/d/--juID6JmnsJ_gkonu linkinden indirilen yazılımı çalıştırmaya çalıştım fakat admin panel sorunu yaşanmakta güncel sql dosyası linki kırık çalışır hali mevcut mudur?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Video ile SQL dosyası attım düzeltip tahminen yapar diye düşünüyorum yapamazsa uzaktan destek veririmDilerseniz uzaktan bağlanıp yardımcı olabilirim.
sql dosyasının içinde site dosya konumunun adı var diye biliyorum hocam onlarında düzeltilmesi gerekmiyor mu ?Video ile SQL dosyası attım düzeltip tahminen yapar diye düşünüyorum yapamazsa uzaktan destek veririm
Önemli olan tekrar aynı sorunlar ile destek talebi açılmasın herkez yararlansın diye video cektim
Senin dediğin URL si onu ister SQL den yap ister admin panelden veritabanı fazla incelemedim sadece kurdum bensql dosyasının içinde site dosya konumunun adı var diye biliyorum hocam onlarında düzeltilmesi gerekmiyor mu ?
Rica ederim. Konumuz çözüm ulaşmıştırsorun çözülmüştür teşekkürler
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Zip yapıp yükleme yapabilirsinizaynen cozum tam net degil sql cok yüksek artirim yaptigimiz halde zaman aşımına ugruyor.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
İncelicemşimdi soyle bir sorun var xml yükle dedigimizde yetkiniz yok diyor. normalde kullanıcı kurucu yonetici bunu neden yapabilir?
hocam modüller yüklü değil o yazılımda , full modüllü halini bizzat çekip paylaştımşimdi soyle bir sorun var xml yükle dedigimizde yetkiniz yok diyor. normalde kullanıcı kurucu yonetici bunu neden yapabilir?