Hoşgeldin Misafir

Çözüldü Kobidirekt Opencart C2C E Ticaret Full 110+Modül - Taze Çekim (kurulum sorunu)

Evils

Evils

İmpossible
7 Eki 2021
432 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
konu linkinden indirilen yazılımı çalıştırmaya çalıştım fakat admin panel sorunu yaşanmakta güncel sql dosyası linki kırık çalışır hali mevcut mudur?

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
konu linkinden indirilen yazılımı çalıştırmaya çalıştım fakat admin panel sorunu yaşanmakta güncel sql dosyası linki kırık çalışır hali mevcut mudur?

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Admin panelde yaşadığınız sorun nedir tam olarak eğer giriş yapamıyorsanız admin klasöründeki config dosyanızı hosting adresinize göre yapılandırın. Sql bilgilerinizi girin. Sql dosyası script içinde mevcut olması gerekli. Değil ise konu üzerinden kırık link bildirimi yapın moderatörler ve konu sahibi yardımcı olacaktır.

Evils

Evils

İmpossible
7 Eki 2021
432 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sql içinde mevcut konu içerisinde sql'in bozuk olduğu da söylenmiş ama konu askıda kalmış link yenilenmemiş o yüzden bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar da var

Yilmaaz

Yilmaaz

DOLANDIRICI
3 Tem 2019
904 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Video ile SQL dosyası attım düzeltip tahminen yapar diye düşünüyorum yapamazsa uzaktan destek veririm
Önemli olan tekrar aynı sorunlar ile destek talebi açılmasın herkez yararlansın diye video cektim
sql dosyasının içinde site dosya konumunun adı var diye biliyorum hocam onlarında düzeltilmesi gerekmiyor mu ?

N0STR4

İngiltere
18 Ocak 2022
817 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV: