Hoşgeldin Misafir

Kod Yazmayı Bilmeyenler İçin

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar

Yapay zeka (Yapay Algoritma) gün geçtikçe daha da korkutucu bir hal almaya başladı. Bahsedeceğim araç istediğiniz tasarımı yazıyorsunuz örnek olarak YouTube mesela direkt olarak birebir yapıyor. Yaptıktan sonra da kontrol edebilmeniz için geçici bir sunucuda açmanıza izin veriyor. Ben şahsen çok beğendim. Fakat ilk kullanımda 10.000 kredi verdikten sonra yaptıracağınız büyüklüğe ve yazdığınız kelime sayısına bağlı olarak değişiyor. Sonrasında ücretlendirme istiyor. İlk hakkınızı daha akıllıca kullanmanız tavsiye ederim. Üyelik ücretsiz.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kod yazmayı bilmeyenler için hazır şablonlar ve görsel araçlar kullanmak iyi bir başlangıç olabilir. Ayrıca, ücretsiz eğitim videoları ve adım adım öğreticilerle temel kavramları öğrenmeye başla. Bu sayede, temel seviyede bile kodlama yapmayı kolaylaştırırsın.

YARBAY

28 Haz 2025
1,341 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Teşekkürler,Eline sağlık Hocam . Bu site hakkında şöyle bir tüyo vereyim.Kredinizi bitirdikten sonra online vs code ile kodlarınızı görüntüyebilir ve indirebilirsiniz. Ardından yeni üyelik kaydı oluşturun indirdiğiniz dosyaları tekrardan vsc da bağlanın ve dosyaları içine yükleyin. Projenize tekrardan 10k kredi ile devam edebilirsiniz.Tamamen kendi bulduğum bir çözümdür ve %100 çalışıyor. Saygılarımla hocam

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Teşekkürler,Eline sağlık Hocam . Bu site hakkında şöyle bir tüyo vereyim.Kredinizi bitirdikten sonra online vs code ile kodlarınızı görüntüyebilir ve indirebilirsiniz. Ardından yeni üyelik kaydı oluşturun indirdiğiniz dosyaları tekrardan vsc da bağlanın ve dosyaları içine yükleyin. Projenize tekrardan 10k kredi ile devam edebilirsiniz.Tamamen kendi bulduğum bir çözümdür ve %100 çalışıyor. Saygılarımla hocam
EyvaAllah hocam evet benimde aklıma geldi tabi de makul bir fiyat olsaydı hiç böyle şeylere gerek kalmayacaktı aslında ama çok pahalı :)

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
VAlla anlayan bir kardeşimiz varsa buna benzer bir model yapsın ücretsiz üyelerimize sunsun ne güzel olurdu be 😃

YARBAY

28 Haz 2025
1,341 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
EyvaAllah hocam evet benimde aklıma geldi tabi de makul bir fiyat olsaydı hiç böyle şeylere gerek kalmayacaktı aslında ama çok pahalı :)
Malasef Hocam kesinlikle şuan hepsi çok pahalı sadece ekteki site değil.Dediğiniz gibi farklı yöntemlere başvurmak zorunda kalıyoruz :) . Bu arada zip lerken Node klasörünü silersiniz hocam aksi alde ziplemesi baya uzun sürüyor.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Elimden gelse emin ol yapacağım hocam ama malasef beni çok aşıyor bilgi dahilinde. Ama localda kendi API ların ile sınırsız kullanman için gerekli araçlar mevcut hocam Bolt new gibi
Bizim için imkansız de otur izle derler belki yapan çıkar hocam :)

ByOnjuR

1 Kas 2017
427 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar

Yapay zeka (Yapay Algoritma) gün geçtikçe daha da korkutucu bir hal almaya başladı. Bahsedeceğim araç istediğiniz tasarımı yazıyorsunuz örnek olarak YouTube mesela direkt olarak birebir yapıyor. Yaptıktan sonra da kontrol edebilmeniz için geçici bir sunucuda açmanıza izin veriyor. Ben şahsen çok beğendim. Fakat ilk kullanımda 10.000 kredi verdikten sonra yaptıracağınız büyüklüğe ve yazdığınız kelime sayısına bağlı olarak değişiyor. Sonrasında ücretlendirme istiyor. İlk hakkınızı daha akıllıca kullanmanız tavsiye ederim. Üyelik ücretsiz.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler

ofcmedya

ofcmedya

Kendine yaslan.
Kahpe Dünyası
4 Eyl 2024
1,402 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar

Teşekkürler hocam

sonkanson

4 Ara 2025
36 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar

emegine sağlık kardas