|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Filitresiz derken neyi kast ediyorsun anlayamadımhocam bana filtresiz bir AI gerek hack toollardaki bazı şeyleri editlemek için bildiğin var mıdır ?
teşekkürlerMerhabalar arkadaşlar
Yapay zeka (Yapay Algoritma) gün geçtikçe daha da korkutucu bir hal almaya başladı. Bahsedeceğim araç istediğiniz tasarımı yazıyorsunuz örnek olarak YouTube mesela direkt olarak birebir yapıyor. Yaptıktan sonra da kontrol edebilmeniz için geçici bir sunucuda açmanıza izin veriyor. Ben şahsen çok beğendim. Fakat ilk kullanımda 10.000 kredi verdikten sonra yaptıracağınız büyüklüğe ve yazdığınız kelime sayısına bağlı olarak değişiyor. Sonrasında ücretlendirme istiyor. İlk hakkınızı daha akıllıca kullanmanız tavsiye ederim. Üyelik ücretsiz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
yani her istediğime cevap verecek, ddos desem söyleyecek bir AI. söyleyecekleri filtreler ile engellenmemiş bir AI istiyorum var mıdırFilitresiz derken neyi kast ediyorsun anlayamadım
Bunun için prompt mühendisliğini kullanman gerek forumda var araştır inşaAllahyani her istediğime cevap verecek, ddos desem söyleyecek bir AI. söyleyecekleri filtreler ile engellenmemiş bir AI istiyorum var mıdır
cursor kullanıyordum.farklı hesaplardan deneme hesabı kullandım.Bir de bunu deneyelim.emeğine sağlıkMerhabalar arkadaşlar
Yapay zeka (Yapay Algoritma) gün geçtikçe daha da korkutucu bir hal almaya başladı. Bahsedeceğim araç istediğiniz tasarımı yazıyorsunuz örnek olarak YouTube mesela direkt olarak birebir yapıyor. Yaptıktan sonra da kontrol edebilmeniz için geçici bir sunucuda açmanıza izin veriyor. Ben şahsen çok beğendim. Fakat ilk kullanımda 10.000 kredi verdikten sonra yaptıracağınız büyüklüğe ve yazdığınız kelime sayısına bağlı olarak değişiyor. Sonrasında ücretlendirme istiyor. İlk hakkınızı daha akıllıca kullanmanız tavsiye ederim. Üyelik ücretsiz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
saolun araştırırızBunun için prompt mühendisliğini kullanman gerek forumda var araştır inşaAllah
Aktiflik
Seviye
Deneyim