Hoşgeldin Misafir

Kozmetik & Bakım & Güzellik E-Ticaret Konsepti

armagedon34

16 May 2023
56 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
senin aklın anca bukadar işler diyecek bişey yok adam tanılıyor ama gel gelelim hiç bir konusu yok madem r10 dan cekiyorsun warezde ne gibi yazılım arşifliyorsun bu kadar kendini dusurme bi rar şifreleme yaptık diye adam kendini ucak moduna aldı diyecek bişey yok @NasyoneL konuyu extraya taşıya bilirmisin rica etsem adam arşif yapsın :)
he gülüm arşivliyecez lafımız sana değildi ama sende okumadan dalıyorsun konuya
senin aklın anca bukadar işler diyecek bişey yok adam tanılıyor ama gel gelelim hiç bir konusu yok madem r10 dan cekiyorsun warezde ne gibi yazılım arşifliyorsun bu kadar kendini dusurme bi rar şifreleme yaptık diye adam kendini ucak moduna aldı diyecek bişey yok @NasyoneL konuyu extraya taşıya bilirmisin rica etsem adam arşif yapsın :)
Burada kişisel tartışma yapmadım ben bana iğneleyici konuşan insana cevap verdim arkadaş kendi üstüne aldı konuşmayı.mesele basit Zaman herşeyin ilacı sadece delil olsun diye ekliyorum görseli;)

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
he gülüm arşivliyecez lafımız sana değildi ama sende okumadan dalıyorsun konuya

Burada kişisel tartışma yapmadım ben bana iğneleyici konuşan insana cevap verdim arkadaş kendi üstüne aldı konuşmayı.mesele basit Zaman herşeyin ilacı sadece delil olsun diye ekliyorum görseli;)

Hocam yazılımın sizde olması değil paylaşımcı olmak önemli ama tabii ki bu konuda herkes özgür. İğneleyici meselelere gerek yok şurada üsluplu bir biçimde şikayetlerimizi dile getirebiliriz ki zaten ben böyle bir yorumda bulundum kimsede birşey demedi. Yani üslubumuza dikkat ettiğimiz sürece bence sorun yok. Bu biraz afedersiniz sidik yarışına dönmeye başladı bence gerek yok forumun kalitesini düşürür. Bunu ne siz ne konu sahibi arkadaş ister zaten, moderatör arkadaşın işini zorlaştırmaya da gerek yok. Elimizden geliyorsa paylaşırız mesela ben konuları okurum link kırık mesajı varsa o yazılımı arşivlemişmiyim diye bakarım varsa yüklerim bir yere ve yardımcı olmaya çalışırım kendimce yoksa link kırık diye mesajımı editlerim. Nasyonel hocam zaten elinde varsa halleder hemen. Bu paylaşım ruhunu böyle mesnetsiz şeylerle bozmaya gerek yok. Asıl tartışmamız gereken konu zaten belli yazılımların çalıntı kapsamında paylaşılması.

SecoReis

24 Şub 2022
574 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kozmetik & Bakım & Güzellik E-Ticaret Konsepti Full Cekim
zip Şifreli ne yazıkki Şifre vip ve kıdemli uyelere verilcek onun harici normal uye şifre talep etmesin bakalım başka forumlara nasıl atacaksınız :)

40166-990-shop12.png

i8d5teh.png

DEMO

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Eline sağlık

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Benim anlamadığım şu, ben şimdi arşivciyim beğendiğim scripti alırım koyarım arşive ha yeri gelir ekmek parası hesabı der müşterisi olunca kurulumunu yapar teslim ederim. Abi başka forumda paylaşmak nedir ? Kusura bakmayın bu nickle aslında bazı forumlarda üyeyim görüyorum burada paylaşılan diğerlerinde de paylaşılıyor işte o foruma özel vs diyede eklemiş. Adam üşenmiş linki bile değiştirmemiş zip dosyasının üzerinde turkhacks yazanları gördüm. Bu gibiler yüzünden bizde mağdur oluyoruz. Valla tespit ederseniz topluca gidip küfür bile edebiliriz. Ben bazı forumlarda bu linki kopyalamışsın dediğim için banlandığımı hatırlıyorum. Ne gerek var kardeşim böyle şeylere almışsın yazılımını otur işte. Bu işlere giriyorsan forum vs açıyorsan işi bilerek gir sağdan soldan kopyalarak sadece taklitçi olursun, paylaşım forumu değil.
lGbSToxyHNcc.jpg

ben diyorum beni sevmiyorlar diye :)) @security web konunu baltalamış gibi oluyorum hocam kusura bakma hakkını helal et, bu konu burada geçtiği için yazdım demekki takip eden birileri varmış gerçekten hiçbirşey yapmadığım halde böyle bir şekilde banlanmışım. sorun değil zaten sürekli başımıza gelen şeyler bunlar yinede buraları okuyorlarsa teşekkür ederim kendilerine en azından üsluplarını bozmadan yasaklamışlar.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
lGbSToxyHNcc.jpg

ben diyorum beni sevmiyorlar diye :)) @security web konunu baltalamış gibi oluyorum hocam kusura bakma hakkını helal et, bu konu burada geçtiği için yazdım demekki takip eden birileri varmış gerçekten hiçbirşey yapmadığım halde böyle bir şekilde banlanmışım. sorun değil zaten sürekli başımıza gelen şeyler bunlar yinede buraları okuyorlarsa teşekkür ederim kendilerine en azından üsluplarını bozmadan yasaklamışlar.
İşimize bakalım hocam