|
TeşekkürlerKozmetik & Bakım & Güzellik E-Ticaret Konsepti Full Cekim
zip Şifreli ne yazıkki Şifre vip ve kıdemli uyelere verilcek onun harici normal uye şifre talep etmesin bakalım başka forumlara nasıl atacaksınız
![]()
![]()
DEMO
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bunu burda tek ben kiracam elbet bana bu dosya gelir önceden gelmişti bu forumdan biri ekran attım kırdığım dosya sonra yazışma silindi sildi bazıları çok akıllıkran olursa paylaşa bilir sıkıntı yok![]()
TeşşekürlerKozmetik & Bakım & Güzellik E-Ticaret Konsepti Full Cekim
zip Şifreli ne yazıkki Şifre vip ve kıdemli uyelere verilcek onun harici normal uye şifre talep etmesin bakalım başka forumlara nasıl atacaksınız
![]()
![]()
DEMO
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
kıra bilirsin sorun yok kime gönderdiysen onu bul ondan birdaha isteye bilirsin benim kimseden almama gerek yok girip cekiyorum zaten olanda acık şifresiz paylaşa bilir sorun olmazBunu burda tek ben kiracam elbet bana bu dosya gelir önceden gelmişti bu forumdan biri ekran attım kırdığım dosya sonra yazışma silindi sildi bazıları çok akıllı
Sen uzun zamandır yoktum kayıptır geldin demekkikıra bilirsin sorun yok kime gönderdiysen onu bul ondan birdaha isteye bilirsin benim kimseden almama gerek yok girip cekiyorum zaten olanda acık şifresiz paylaşa bilir sorun olmaz![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
sen beni başkasıyla karıştırıyorsun kardeşimSen uzun zamandır yoktum kayıptır geldin demekki
Belki bakalim telegram yazdım tabi sensen anlarımsen beni başkasıyla karıştırıyorsun kardeşim
malesef bende telegram yok kullanmıyorum en cok orda avel cok onun için kullanmamak daha iyiBelki bakalim telegram yazdım tabi sensen anlarım
Aynen sen değilsin anladımmalesef bende telegram yok kullanmıyorum en cok orda avel cok onun için kullanmamak daha iyi
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim