|
Warezm' Alıntı:rezy' Alıntı:değerli cahil üyemiz wgod gelip vip üyelik alıp iceriklerimizi calıp paylaşıyorsun wgod sitemizde seni yaklayacağız ve biglilerin dahil bütün herşeyi acık bir şekilde paylaşıp bütün istediğimiz işlerde kişisel bilgilerini kullanacağımızdan seni banlayacağımızdan emin olabilirsin
git selam söyle o foruma benim cogu yerde paylaşım yaptıgım yazılımları o forumda paylaşım yapıyorsunuz gel gelelim bu forumda opencart teması paylaştım avm ve av aynı gün bahsettigin forumda paylaşım yapıldı kimmiş emek hırsızı kaydeye bile almam sizin gibileri
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
sfenks' Alıntı:Kurup calistirabilen var mı?
Kurulumda hata veriyor calistirabilen varsa acil yardımcı olabilir mi lütfen
Matrax' Alıntı:sfenks' Alıntı:Kurup calistirabilen var mı?
Kurulumda hata veriyor calistirabilen varsa acil yardımcı olabilir mi lütfen
Nasıl bir problem yaşıyorsun sorunsuz kurulum yaptım ve script başarılı bir şekilde çalışıyor
sfenks' Alıntı:Hocamız baktı galiba hostingte sıkıntı var deneyen calistira. Arkadaşlar hangi hosting firmasında sorunsuz çalıştırdı acaba tavsiye hosting firması verebilir misiniz
Matrax' Alıntı:sfenks' Alıntı:Hocamız baktı galiba hostingte sıkıntı var deneyen calistira. Arkadaşlar hangi hosting firmasında sorunsuz çalıştırdı acaba tavsiye hosting firması verebilir misiniz
Anydesk iletirseniz kurulum konusunda yardımcı olabilirim
Script sorunsuz çalışıyor
[quote pid='502373' dateline='1649714258']Warezm' Alıntı:Matrax' Alıntı:sfenks' Alıntı:Hocamız baktı galiba hostingte sıkıntı var deneyen calistira. Arkadaşlar hangi hosting firmasında sorunsuz çalıştırdı acaba tavsiye hosting firması verebilir misiniz
Anydesk iletirseniz kurulum konusunda yardımcı olabilirim
Script sorunsuz çalışıyor
server .htaccess engelliyor sorun o bende baglandım sorunu oyle soyledim![]()