Hoşgeldin Misafir

Kurumsal Firma V17 (GELİŞMİŞ E-TİCARET MODÜLLÜ) Full Açık Kaynak

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,687 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Warezm' Alıntı:
rezy' Alıntı:
değerli  cahil üyemiz wgod gelip vip üyelik alıp iceriklerimizi calıp paylaşıyorsun  wgod sitemizde seni yaklayacağız ve biglilerin dahil bütün herşeyi acık bir şekilde paylaşıp bütün istediğimiz işlerde kişisel bilgilerini kullanacağımızdan seni banlayacağımızdan emin olabilirsin

git selam söyle o foruma benim cogu yerde paylaşım yaptıgım yazılımları o forumda paylaşım yapıyorsunuz gel gelelim bu forumda opencart teması paylaştım avm ve av aynı gün bahsettigin forumda paylaşım yapıldı kimmiş emek hırsızı kaydeye bile almam sizin gibileri

kanka hangi formsa banada söyle bende ordan alıp paylaşayım burada ::D

sfenks

3 Kas 2017
504 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocamız baktı galiba hostingte sıkıntı var deneyen calistira. Arkadaşlar hangi hosting firmasında sorunsuz çalıştırdı acaba tavsiye hosting firması verebilir misiniz

Hades

almanya
14 Eyl 2020
256 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Matrax' Alıntı:
sfenks' Alıntı:
Hocamız baktı galiba hostingte sıkıntı var deneyen calistira. Arkadaşlar hangi hosting firmasında sorunsuz çalıştırdı acaba tavsiye hosting firması verebilir misiniz

Anydesk iletirseniz kurulum konusunda yardımcı olabilirim

Script sorunsuz çalışıyor

server .htaccess engelliyor sorun o bende baglandım sorunu oyle soyledim  :)

sfenks

3 Kas 2017
504 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Warezm' Alıntı:
Matrax' Alıntı:
sfenks' Alıntı:

Anydesk iletirseniz kurulum konusunda yardımcı olabilirim

Script sorunsuz çalışıyor

server .htaccess engelliyor sorun o bende baglandım sorunu oyle soyledim  :)
[quote pid='502373' dateline='1649714258']

Hosting firmasına ticket atacağım sorun nerde veya ne yazmam gerekiyor hocam hata için 
[/quote]