Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Linklemeler çalışmıyor

ufkokt

2 Şub 2025
49 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
php warez kurdum anasayfa admin vs her şey çalışıyor db kurdum ama başka hiçbir yere gitmiyor.
404

Page Not Found​

hatası alıyorum.
ne yapmalıyım nerede yanlış yapıyorum

Çözüm
merhaba, sorunu buldum. RAR olarak dosya orjinal yüklenmiş rarı açtığımızda htacess dosyası gizli olduğundan zipleyince çekemiyormuş onu. ondan kaynaklıymış. online bir rar to zip çevirme aracı buldum. rarı açmadan zipe çevirip içeride açtığımda sorun çözüldü teşekkür ederim ilgi alakanız için
Web üzerinden işlem yaptığınızda dosya yöneticisi uygulamlarında işlem yaparken cpnel-plesk fark etmez. zip formatında upload edip zip dosyasını açmanız gerekmekte. Cpanel dosya yöneticisi zaten rarı açmaya müsaade etmiyor. Plesk de uyarı vermiyor sanırım o yüzden gözünüzden kaçmış. Sorununuzun çözülmesine sevindim. Yine takıldığınız yer olursa sormaktan çekinmeyin. Ben veya diğer üye arkadaşlarım bilgileri dahilinde yardımcı olmaktan...

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,078 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İlgili konu için konu sahibi sorunun çözüldüğünü belirtmeden konu neden çözüldü olarak işaretlendi? Merak ettiğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın.
@coderxrays

@ufkokt Scripti indirdiğinizde kurulum dosyası içerisinde kurulum öncesi.txt dosyası var. Orada da belirtildiği üzere Linux hosting olmalı.
Plesk kullandığınızı söylediniz. Plesk olduğu için bu sorunu yaşıyorsunuz. Cpanel de Linux hostingde test ettim. Bir sorun yoktur. çalışmaktadır.

ufkokt

2 Şub 2025
49 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba, sorunu buldum. RAR olarak dosya orjinal yüklenmiş rarı açtığımızda htacess dosyası gizli olduğundan zipleyince çekemiyormuş onu. ondan kaynaklıymış. online bir rar to zip çevirme aracı buldum. rarı açmadan zipe çevirip içeride açtığımda sorun çözüldü teşekkür ederim ilgi alakanız için

TeknOnur

TeknOnur

Null
1 Ara 2017
1,078 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Web üzerinden işlem yaptığınızda dosya yöneticisi uygulamlarında işlem yaparken cpnel-plesk fark etmez. zip formatında upload edip zip dosyasını açmanız gerekmekte. Cpanel dosya yöneticisi zaten rarı açmaya müsaade etmiyor. Plesk de uyarı vermiyor sanırım o yüzden gözünüzden kaçmış. Sorununuzun çözülmesine sevindim. Yine takıldığınız yer olursa sormaktan çekinmeyin. Ben veya diğer üye arkadaşlarım bilgileri dahilinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız :) 🙏

Çözüm

TeknOnur

TeknOnur

Null
1 Ara 2017
1,078 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çok teşekkür ederim ilginizi için işte stcipt orjinali rar verilmiş ondan dolayı kaçtı gözümden :)
Nacizane tavsiyem indirdiğiniz dosyayı masaüstüne atın iligili db ayarlarını yapın. sonrasında arşive ekleyip "zip" seçin ve sunucunuza öyle yükleyip çalıştırın. Direk sunucuya atıp orda açtığınızda sql dosyanızı da sunucuda unutursanız sıkıntı yaşayabilirsiniz. Admin panelinize, sitenize erişim sağlanabilir. Ufak bi güvenlik önerisi :)