|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Cümleten Sa.
Bu site bir harika, süper uygulamalar var. Ama yetkilerimiz olmadığı için hiç bir şey yapamıyoruz. Mesaj gönderme, konuya cevap yazma falan bari olsa keşke![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Kimsenin göreceğini sanmazdım. Çok aktif bir forum demek ki. EyvallahAleykum Selam hoşgeldin umarım kalıcı olursun... Emek verdiğin zaman erişemeyeceğiz bir yer yoktur.
Aleyküm selam hoş geldin umarım kalıcı olursun kaliteli içerikler mevcut başka forumlarda bulamayacağınız türdendir ayrıca şu anda bazı extra bölümlere sadece ulaşamazsınız şayet bütün engelleri aşmak isterseniz vip üyelik alabilirsiniz. Emek verdikçe yetkinizde artar ayrıca bilginiz olsun. Şu halde forum kuralları ve rütbe konusunu incelemenizi tavsiye ederim iyi forumlar dilerim.Cümleten Sa.
Bu site bir harika, süper uygulamalar var. Ama yetkilerimiz olmadığı için hiç bir şey yapamıyoruz. Mesaj gönderme, konuya cevap yazma falan bari olsa keşke![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Şu anki rütbemle bile erişebileceğim bir bölüm var mıdır? Yoksa zamanla mı açılacak?Hoşgeldiniz hayırlı forumlar dilerim. Normal warez yazılımlar bölümünde bile çok fazla içerik var piyasada bulamayacağınız onlarda işinizi görecektir. Zamanla yorumlarınız bildikleriniz veya paylaşımlarla sizde warez ekstra bölümündeki yazılımlara erişebilirsiniz veya direk vip üyelik alarak hem hepsine hemde vip bölümünde paylaşılan yazılımlara sahip olabilirsiniz.![]()
Hocam bu bölümdeki yazılımlara erişebiliyorsunuz Sadece warez ekstraya rütbeniz yetmiyor onada Teğmen rütbesine erişmeniz gerekli. Bunun içinde yararlı ve bilgilendirici yorumlarda bulunabilirsiniz. Elinizde varsa faydalı yazılımları ya da bilgileri paylaşabilirsiniz. Yeter ki yapıcı olun yıkıcı ve sömürücü olmayın. Bazı arkadaşlar kısa kısa tşk, es, est gibi mesajlar yazıp mesaj sayısını yükselterek rütbe atlayacağını sanıyor ama bu yanlış zaten çoğu yasaklanıyor çünkü foruma katkıları yok. Umarım beni yanlış anlamazsınız sadece bilgilendirmek istedim.Şu anki rütbemle bile erişebileceğim bir bölüm var mıdır? Yoksa zamanla mı açılacak?
Doğrudur hocam, hazıra konmak yakışmazaleyküm selam hoş geldin , mekan güzel ama emeğiniz yok henüz diyelim biz ona
buradan detaylı bilgi edinebilirsiniz yetkiler hakkında
Cansınız, çok samimi bir ortam teşekkür ederim başkanımtırnaklarınla kazıyacaksın kardeşim benim
Nesih abicim hoş buldum değerli mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum. Elimde güzel temalar, eklentiler var. Nerede paylaşabilirim?aleykümeselam hoş geldin kardeşim benim
Zamanla onu da alırız inşallah hocam, değerli mesajınız için çok teşekkür ederim. Elimde site temaları, görsel kaynakları var. Bunları biz rütbesiz olarak paylaşabiliyor muyuz acaba?Hoşgeldin forumda tüm üyelerin erişebildiği 1000lerce yazılım mevcut.
60-100 Dolara vip alıp extra ve vip bölümüne erişebilirsin.