Değerli mesajınız için çok teşekkür ederim başkanım, iyi forumlarAleyküm selam güzel kardeşim.
|
Değerli mesajınız için çok teşekkür ederim başkanım, iyi forumlarAleyküm selam güzel kardeşim.
Hoş buldum çok teşekkür ederim, yeni kullanıcılara mesajlar göndermeniz ortamı daha samimi yapıyor eyvallahHoş geldin, iyi forumlar.
İnşallah kalıcıyız, çok teşekkür ederim başkanım. Bilgilendirmeleriniz için ayrıca teşekkür ederim. Cansınız...Aleyküm selam hoş geldin umarım kalıcı olursun kaliteli içerikler mevcut başka forumlarda bulamayacağınız türdendir ayrıca şu anda bazı extra bölümlere sadece ulaşamazsınız şayet bütün engelleri aşmak isterseniz vip üyelik alabilirsiniz. Emek verdikçe yetkinizde artar ayrıca bilginiz olsun. Şu halde forum kuralları ve rütbe konusunu incelemenizi tavsiye ederim iyi forumlar dilerim.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Paylaşım konusunda bi kısıtlama yok görselleri grafik bölümündr paylaşabilirsinZamanla onu da alırız inşallah hocam, değerli mesajınız için çok teşekkür ederim. Elimde site temaları, görsel kaynakları var. Bunları biz rütbesiz olarak paylaşabiliyor muyuz acaba?
Estağfirullah hocam biz teşekkür ederiz burası aile ortamıdır inşaAllah zamanla kendinde görürsün merak etmeİnşallah kalıcıyız, çok teşekkür ederim başkanım. Bilgilendirmeleriniz için ayrıca teşekkür ederim. Cansınız...
Hocam peki bu dosyaları nereye yüklüyoruz? Ortak bir platform var mıdır?Paylaşım konusunda bi kısıtlama yok görselleri grafik bölümündr paylaşabilirsin
Geç oldu ama geldik reisim, hoşbuldumVealeynaaleyküm selam kardeşim hoşgeldin, biz burdayız ya sen nerdesin![]()
Teşekkür ederim, inşallah başkanım. O niyetle girdik bakalım...Merhaba hoş geldin umarım kalıcı ve erimli olursun
Hoşbuldum hocam, güzel dilekleriniz ve değerli mesajlarınız için çok teşekkür ederim...Merhaba;
Aramıza hoşgeldin![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yandex disk kullanabilirsinHocam peki bu dosyaları nereye yüklüyoruz? Ortak bir platform var mıdır?
Geç oldu ama geldik reisim, hoşbuldum![]()
Eyvallah bilmiyordum bunu çok sağol başkanımKonu açarken link gizlemek için şu konuyu okumanı tavsiye ederim hocam bölümlerine göre açabilirsin dilediğin konuyu.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Değerli mesajınız için çok teşekkür ederim hocam. Hoş buldum.Aleykum selam, hos geldin.
Zamanla olacak inşallah başkanım, hoşbuldum teşekkür ederimAleyküm selam kardeşim hoş geldin aramıza. Foruma emek verip paylaşım yaptıkça ve emek kattıkça güzel yerlerde olabilirsin. Tekrardan hoş geldin![]()