Hoşgeldin Misafir

Moderatör olmak istiyorum

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar yeterince konu açtığımı düşünüyorum ve moderatör olmak istiyorum.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar yeterince konu açtığımı düşünüyorum ve moderatör olmak istiyorum.
Amacın moderatör olmak olmasın hiç bir zaman.Yetkili olupda çok uçan gördüm kibrine yenik düşüp.İlk yapman gereken şey foruma nasıl bir katkı sağlarım.Foruma nasıl bir şey kazandırırım.İlk amacın bu olsun.Forumda 1 konuyu 100 kere açmak değilde. 1 Konu aç Öz olsun tam olsun.Forumdaki gayretin bu olsun geris kendliğinden gelir.iyi forumlar

Security Web

Security Web

Web Hacker
Almanya
2 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Security Web neden güldün? Senin kim olduğunu biliyorum yaptıklarının hesabını vermeyeceğini sanıyosun imha vakti yakında senin için.
ya yürü git işini ogren gel millet anana bacına küfür ediyor gelip hala millete yalakalık yapıyorsun vazla zıplama benden sana tavsiye

QARAKURT

QARAKURT

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Üye Yöneticisi
dağlar
9 Mar 2024
554 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Security Web neden güldün? Senin kim olduğunu biliyorum yaptıklarının hesabını vermeyeceğini sanıyosun imha vakti yakında senin için.
MODERATÖR OLMAN İÇİN ÖNCE SAYGIN VE KARAKTERİN YERİNDE OLMALI. BİR YÖNETİCİYE HAKARET EDEREK DİYİL MÖDERTOR OLMAYI, BU FORUMDA ÜYE BİLE OLMAYA LAYIK DİYİLSİN. ŞİMDİ FORUMDAN ASTADAN İKİLE!