darkinj3ct
- 17 Ağu 2024
- 22 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhabalar yeterince konu açtığımı düşünüyorum ve moderatör olmak istiyorum.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhabalar yeterince konu açtığımı düşünüyorum ve moderatör olmak istiyorum.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Amacın moderatör olmak olmasın hiç bir zaman.Yetkili olupda çok uçan gördüm kibrine yenik düşüp.İlk yapman gereken şey foruma nasıl bir katkı sağlarım.Foruma nasıl bir şey kazandırırım.İlk amacın bu olsun.Forumda 1 konuyu 100 kere açmak değilde. 1 Konu aç Öz olsun tam olsun.Forumdaki gayretin bu olsun geris kendliğinden gelir.iyi forumlarMerhabalar yeterince konu açtığımı düşünüyorum ve moderatör olmak istiyorum.
@Security Web hocam arkadaş ne diyor ya@Security Web neden güldün? Senin kim olduğunu biliyorum yaptıklarının hesabını vermeyeceğini sanıyosun imha vakti yakında senin için.
ya yürü git işini ogren gel millet anana bacına küfür ediyor gelip hala millete yalakalık yapıyorsun vazla zıplama benden sana tavsiye@Security Web neden güldün? Senin kim olduğunu biliyorum yaptıklarının hesabını vermeyeceğini sanıyosun imha vakti yakında senin için.
Dikkat et imha edecem diye içinde patlamasın@Security Web neden güldün? Senin kim olduğunu biliyorum yaptıklarının hesabını vermeyeceğini sanıyosun imha vakti yakında senin için.
MODERATÖR OLMAN İÇİN ÖNCE SAYGIN VE KARAKTERİN YERİNDE OLMALI. BİR YÖNETİCİYE HAKARET EDEREK DİYİL MÖDERTOR OLMAYI, BU FORUMDA ÜYE BİLE OLMAYA LAYIK DİYİLSİN. ŞİMDİ FORUMDAN ASTADAN İKİLE!@Security Web neden güldün? Senin kim olduğunu biliyorum yaptıklarının hesabını vermeyeceğini sanıyosun imha vakti yakında senin için.