Hoşgeldin Misafir

Ne Menem Seydir "Rutbe"

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleykum

Turkhacks ailesinin degerli uyeleri, kardeslerim, agabeylerim...

Rutbe sisteminin revize edilmesi hasebi ile sizlere biraz icimi dokmek, eger ki herhangi bir hususta hakkinin yendigini dusunen var ise gonlunu almak istedim. Rutbe nedir, daha gosterisli bir renk mi, hareketli bir nick mi yoksa bir ego araci mi... Benim icin bunlardan hic biri, hayatim boyunca sunu tecrube ettim ki; buyuk gucler, buyuk sorumluluklari da beraberinde getirir. Belki icinizde en az uyuyan insanlardan biriyimdir, belki de online listesinde gozukmesem de sisteme en cok emek verenlerden.

Rutbe sorumluluktur. Bir moderator bolumunde olan duzensizligin hesabini verir iken kategori yoneticisi bolum moderatorlerinin sorumlulugundanda sorumludur. Keza forum yoneticisi bu arkadaslarin hepsinden sorumludur. Co-admin ise forum yani sira diger timlerin isleyisinden de sorumludur. Ben rutbe almak isteyen arkadaslardan daha cok isterim ki onlara rutbe vereyim.. Vereyim ki; daha fazla emek versinler, kutlu Turkhacks ailesi daha iyi yerlere gelsin. Benim burada emek veren tim uyelerinden, tegmen, ustegmen, yuzbasilardan farkim rengimdir. Siz timinizden sorumlu iken ben hepinizden sorumluyum. Sizlerin guvenliginden tutun sunucu denen zamazingonun sicakligina kadar...

Rutbeyi, yoneticiligi, adminligi hic bir zaman ustunluk olarak gormedim, ego araci olarak kullanmadim, bir baskasina da kullandirtmayacagim. Bu yuzden ki hatirla, gonulle, gosteris icin rutbe talep edilmesinin onune geciyorum. Ben de bu ailenin bir parcasiyim, sizlerden farkim rengim ve sorumlulugumdur. Turkhacks'te rutbe ustunluk gostergesi degil, artan sorumlulugun alametidir. Bu aileye emek veren herkes bizdendir, bizdir...

Gecesini gunduzune katan, emek veren, saatlerini harcayan her bir kardesimize tesekkuru borc bilirim.

Selametle.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleykum

Rutbe sisteminin revize edilmesi hasebi ile sizlere biraz icimi dokmek, eger ki herhangi bir hususta hakkinin yendigini dusunen var ise gonlunu almak istedim. Rutbe nedir, daha gosterisli bir renk mi, hareketli bir nick mi yoksa bir ego araci mi... Benim icin bunlardan hic biri, hayatim boyunca sunu tecrube ettim ki; buyuk gucler, buyuk sorumluluklari da beraberinde getirir. Belki icinizde en az uyuyan insanlardan biriyimdir, belki de online listesinde gozukmesem de sisteme en cok emek verenlerden.

Rutbe sorumluluktur. Bir moderator bolumunde olan duzensizligin hesabini verir iken kategori yoneticisi bolum moderatorlerinin sorumlulugundanda sorumludur. Keza forum yoneticisi bu arkadaslarin hepsinden sorumludur. Co-admin ise forum yani sira diger timlerin isleyisinden de sorumludur. Ben rutbe almak isteyen arkadaslardan daha cok isterim ki onlara rutbe vereyim.. Vereyim ki; daha fazla emek versinler, kutlu Turkhacks ailesi daha iyi yerlere gelsin. Benim burada emek veren tim uyelerinden, tegmen, ustegmen, yuzbasilardan farkim rengimdir. Siz timinizden sorumlu iken ben hepinizden sorumluyum. Sizlerin guvenliginden tutun sunucu denen zamazingonun sicakligina kadar...

Rutbeyi, yoneticiligi, adminligi hic bir zaman ustunluk olarak gormedim, ego araci olarak kullanmadim, bir baskasina da kullandirtmayacagim. Bu yuzden ki hatirla, gonulle, gosteris icin rutbe talep edilmesinin onune geciyorum. Ben de bu ailenin bir parcasiyim, sizlerden farkim rengim ve sorumlulugumdur. Turkhacks'te rutbe ustunluk gostergesi degil, artan sorumlulugun alametidir. Bu aileye emek veren herkes bizdendir, bizdir...

Gecesini gunduzune katan, emek veren, saatlerini harcayan her bir kardesimize tesekkuru borc bilirim.

Selametle.
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekaruhu hocam Cenab-ı Allah sizden razı olsun nasıl emek verdiğinin bizzat şahidiyim gerçekten hem naif hemde üstünlük taslamayan bir karakterde olmanız gerçekten taktire şayan

Esas şahsım adına ben teşekkür ederim ki bize böyle bir ortama vesile olduğunuz için çünkü sayenizde çok kıymetli sizleri ve kardeşlerimi tanıdım ve çok mutluyum dünyevi makamlar rütbeler geçicidir önemli olan gönüllerin bir olmasıdır her ne kadar aranızda yeni olsamda gerçekten burada ki tüm abilerim ve kardeşlerimi kendi ailemden görüyorum

Cenab-ı Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin yükünü de hafifletsin hocam seviliyorsun :)))

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Değerli Turkhacks ailesinin her bir ferdine selamlarımı iletiyorum.

Rütbe sisteminin gözden geçirilmesiyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşman Reis , bu platformun ne kadar canlı ve birbirine bağlı bir topluluk olduğunun kanıtıdır. rütbe, sadece gösterişli bir simge veya renk değil, aynı zamanda taşınan sorumlulukların bir ifadesidir. Sizler gibi, ben de bu ailenin bir parçası olarak, rütbelerin her birimizin üstlendiği görevlerin ve verdiği emeğin bir göstergesi olduğuna inanıyorum. Yöneticilik, moderatörlük veya diğer roller, üstünlük aracı değil, daha fazla sorumluluk almak için bir fırsattır. kimse bilmese dahi yönetim ekibi ve bu ailenin parçası olan her bir nefer göstermiş olduğun emeğin farkındadır Reis Rütbe, bu ailenin her bir bireyinin emeğinin ve adanmışlığının bir nişanesi olarak kalmalıdır. Hepinizin gecesini gündüzüne katarak verdiği emekler, bu platformu daha iyi bir yer yapmaktadır. Her biriniz, bu ailenin vazgeçilmez bir parçasısınız ve sizlerin çalışmaları olmadan bu topluluk asla bu kadar güçlü olamazdı foruma emek veren herkese teşekkürler .

QARAKURT

QARAKURT

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Üye Yöneticisi
dağlar
9 Mar 2024
554 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
* Yönetim/Rütbe bir makam-mevki diyildir! Hizmetin bir üst kademesidir !

Bizler de Vatana, Tüm Türk dünyasına ve İslam alemine hizmet eden birileri olarak bir çok meseleyi ve işleyişi daha dsiplinli ve kaliteli hale getirmek için bu sistemi geliştirdik
Yeni Rütbe, TİM, Yönetim sistemi (henüz açıklanmadı) beraberinde geniş bir kadro getiriyor. Artık tüm üyelerin önü açılıyor. Artık forumda birilerinin emek verdiği, zaman harcladığı paylaşımlara ve konulara "bklm", "Sdsd", "Tşk", gibi yorumlar yazarak mesaj puanı kazanıp rütble alan üyeler ile emek veren üyeler arasında bir ayrıcalık yani kalite farkı yaratıyoruz.
Şimdi profilinizde olan tüm rütbeler eski rütbelerinize karşılık gelen rütbelerdir.
Rütbe isteyen arkadaşlar anlamalıdırlar ki, 1 haftaya isterlerse Binbaşı bile olurlar. Burda amaç Kalite ve emeğin karşılığı.

Şikayeti, teklifi ve sair olan arkadaşlar lütfen belirttiğim eposta ile iletişim kura bilirler. En geç 24 saat içinde geri dönüş yapacağım.

@DeepiMpaCt forumun lideri ve kurucusudur. Lütfen bu tür konularda şikayet ve teklifleriniz için Üye yöneticisi, Forum Yöneticisi, Co Admin ve ya Adminstrator'a baş vurun.

SAYGILARLA.

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Rütbenin önemi yok ben ulaşabildiğim bilgiye ve forumun bilgi seviyesine bakarım. Bu forum her zaman bunu fazlasıyla karşıladı. Kimi zaman forumun amacını aşmaya çalışanlara bile tepkisi anında verildi. Hakkı hukuku her zaman gözetti. Renklerin önemi yok bilgi ve fikirlerin renklere de ihtiyacı yok. Eğer bildiğinizi bir renk uğruna paylaşmayacaksanız bence sizin bildiklerinize de ihtiyacımız yok. Kendi adıma teşekkür ediyorum emekleriniz için.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Rütbenin önemi yok ben ulaşabildiğim bilgiye ve forumun bilgi seviyesine bakarım. Bu forum her zaman bunu fazlasıyla karşıladı. Kimi zaman forumun amacını aşmaya çalışanlara bile tepkisi anında verildi. Hakkı hukuku her zaman gözetti. Renklerin önemi yok bilgi ve fikirlerin renklere de ihtiyacı yok. Eğer bildiğinizi bir renk uğruna paylaşmayacaksanız bence sizin bildiklerinize de ihtiyacımız yok. Kendi adıma teşekkür ediyorum emekleriniz için.
Her konuda bilgi dolu, ozenli yorumlarinizi ve fikirlerinizi paylastiginiz icin biz de tesekkur ederiz.

Dark-Wise

Dark-Wise

Özgür Filistin 🌹Özgür Doğu Türkistan
"Karanlıkta Yolunu Aydınlatan Bir Hilal Vardır"
12 Şub 2022
1,180 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
O kadar çok forumda yer aldım genelde sohbetleri veya paylaşımları aile ortamını birlikteliği bozacak yada ortamın samimi olmaması ve kısa süre içinde o forumlardan uzaklaşmama neden olurdu.. Ama Türk Hacks Ailesini hiç öyle olmadı hatta forum girmediğim zamanlar diyorum acaba forumda neler dönüyor.. İş hayatımızın yoğunluktan giremiyorum bazen.. Düzeni ayarlayabilirsek güzel paylaşımlar gelecek inşALLAH

"İnternet, sadece bilgiye erişmek için bir araç değil, aynı zamanda dostluğun ve sorumlulukla kullanılması gereken bir platformdur." Dark Wise

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ve aleyküm selam

Öncelikle tüm samimiyetin ile duygu ve düşüncelerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim ☺️

2018 yılında burayı keşfettiğimde sadece ihtiyaçlarımı karşılamak düşüncesiyle hareket ediyordum…

Sizi tanıdıkça ortamın sıcaklığını hissettikçe zehri aldım ve buradaki topluluğa benim de fayda sağlamam gerektiğini düşünerek hareket etmeye başladım.

Bunca zaman şunu fark ettim burada rengin, rütbenin ve şatafatın önemi yok ne kadar efendiysen ne kadar saygılıysan o kadar tepedesin…

Bu toplumun bir parçası olarak yetki rütbe vb. gibi konuları hiç düşünmedim yaptığım herşeyi içimden geldiği gibi yaptım yapmaya da devam ediyorum…

Günümüze dönecek olursak benim için çok kıymetli abim @DeepiMpaCt bu toplumun içinde fayda sağlamama ve faydalı amaçlara yönelmeme fırsat sağladığı için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleykum

Selametle.
Aleyküm selam değerli yönetici. Sizlere gerçekten teşekkür ederiz hocam. Hiç konuşma şansımıza olmasa bile sizlerin bu platformu açarak ne kadar yardım etmeyi sevdiğiniz belli. Bu forum olmasaydı belki de script kurmayı bile bilmeyecektim. Çoğu işlemi burada öğrendim. Değerli abilerim, kardeşlerim ve arkadaşlarım sayesinde kısa sürede bulamadığım cevapları yanıtladılar. Bu forum hepimize çok şey kattı. Emekleriniz için sizlere çok teşekkür ederiz.

AFCA

AFCA

Bilen İzahını Yapar Bilmeyende Mizahını
USA Long Island
29 Eyl 2022
1,167 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba görünüşte hiçbir zaman (BAYRAGIM) Hariç bir arma yada şekle ihtiyaç duymadım Tek açlığım bilgi bunuda yavaş sakın adımlarla siler sayesinde bilgi dağarcıma katıyorum Teşekkür ederim
Tabiki genç arkadaşların icin Adaptasyon ve motivenin gerekli olduğunu düşünüyorum Terfi hareketlerinizi destekliyorum

Saygılarıma

Exlonea

15 Ocak 2022
1,808 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ve aleyküm selam. Yazdıklarınız için düşünce tarzınız için sizi gönülden tebrik ederim. Yeni rütbe sistemi forumumuza hayırlı uğurlu olsun. Bu ailenin içinde yer almak, değerli dostlar kazanmak, aklınıza ne gelirse herhangi en ufak bir konuda bile buradan bir bilgiye erişebilmek, internette kaliteli zaman geçirebilmek bile bizim için bir rütbe. İyi ki böyle bir forum var, iyi ki böyle kıymetli ve iyi düşünce yapısına sahip yöneticilerimiz var. Foruma katkı sağlayan, emek veren herkese canı gönülden sonsuz teşekkürler.

# TurkHacks #

hyper3866

29 Ara 2020
68 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Burda Rütbenin Güzelş Görünmesi Veya Değişmesi Değişmemesi Önemli Değil Bneim Fikrimce Burda Önemli Olan Yıllardır Bu Formun Ayakta Durması ki Bu Kolay bir Başarı Değil İyisi ile Kötüsü ile Her Zaman Dimdik Ayakta Durdu Her Zaman Bir Aile Gibi Tüm Üyelere Yardımcı Oldu O Yüzden Bugün Rütbe Değişir Yarın Dahada Güzel olur Onlar Yapılabilir Şeyler Ama Burdaki Ortamı Aileyi Kazanmak İşte Bugün Yarın ki Kadar Kolay Olmaz İyiki Varsınız #TurkhacksAilesi ❤️