Öncelikle sayfa yapısı değiştiği için nispeten eski üyelerin yeni sayfa yapısına alışması zor olabilir. Malum, göz aşinalığı. Ayrıca site değişince Rep puanları silindi. Bunun yanısıra daha önce paylaştığım konuyu kendim göremiyorum. Eski sistemde yaptığım paylaşımı görebilmem için kendi kendime beğeni yapmam gerek. Bunun mantığını çözemedim. Açıkçası yeni tasarım güzel olmuş emeği geçenlerin eline emeğine sağlık. Fakat bir kişinin kendi yaptığı paylaşımı kendisinin görememesi bana biraz tuhaf geldi. Açıkçası sitede bulunduğum kısa sürede (birim zamana oranla) fazla sayıda paylaşım yapmaya çalıştım. Bunların da pek çoğu için ciddi zaman harcadım. Örneğin program paylaşımında ekran görüntüleri çekip, düzenleyip, detaylı kurulum bilgisini ekleyip paylaşıyordum. Fakat bir gün bir baktık ki sistenin sistemi değişmiş. Kendi yaptığım paylaşımı bile "beğeni yapmadan" göremez duruma geldik. Bu biraz üzücü oldu. Eskiden siteye günde birkaç kez girerken son zamanlarda birkaç haftada bir giriş yapar oldum.