|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Başarılı bir epin - dijital ürün satış yazılımdır , dosya paylaşımı yapıp satışa sunuyorlar , lisanslı dosyaları elinde olan var ise kırıp paylaşabiliriz
@N0STR4 bende var 2 dosya ioncubeli atayım kır kırabilirsen paylaşayım
eminiz easyouto kırıyor demoda denedim benimkinin süresi dolmuş 1 script içinde almak istemedim.Yollayın deneyeyim. 2 dosya mı sadece emin miyiz?
Ücretli paylaşmışsın kral@N0STR4 bende var 2 dosya ioncubeli atayım kır kırabilirsen paylaşayım
Evet normalde ücretsiz atıcaktım forumdaki bazı arkadaşlar 2 tane dosyayı kırmak için biraz laf yapınca vazgeçtim..Ücretli paylaşmışsın kral![]()
mesajını yeni gördüm yardımcı olurdum hayırlısı olsunEvet normalde ücretsiz atıcaktım forumdaki bazı arkadaşlar 2 tane dosyayı kırmak için biraz laf yapınca vazgeçtim..
Yardımcı olmak yerine olmamayı tercih ediyorlar. O yüzden paşa paşa 10 dolar verip decoder aldım.. Bi decoder kendilerinde var sananlar biraz daha yapıcı olmalı bence.
Sağlık olsun hocam, sağolasınmesajını yeni gördüm yardımcı olurdum hayırlısı olsun
hocam yöntemi kendiniz belirtmişsiniz zaten. Alım satım konunuz var baltalamak istemiyorum ama bakış açınız biraz bana yanlış geldi. 1000 ₺ lisanslı satılmakta zaten 5000₺ ye sizden almak yerine lisanslı alıp decoder ile kırmayı sağlayabilirler sizin mantıkta. Elimize geçince elimizden geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz.Evet normalde ücretsiz atıcaktım forumdaki bazı arkadaşlar 2 tane dosyayı kırmak için biraz laf yapınca vazgeçtim..
Yardımcı olmak yerine olmamayı tercih ediyorlar. O yüzden paşa paşa 10 dolar verip decoder aldım.. Bi decoder kendilerinde var sananlar biraz daha yapıcı olmalı bence.
1000 TL dosya paylaşımı yapsalardı o dediğin doğruydu hocam bu sorunun geleceğini biliyordum ama konuya yazmak istemedim.hocam yöntemi kendiniz belirtmişsiniz zaten. Alım satım konunuz var baltalamak istemiyorum ama bakış açınız biraz bana yanlış geldi. 1000 ₺ lisanslı satılmakta zaten 5000₺ ye sizden almak yerine lisanslı alıp decoder ile kırmayı sağlayabilirler sizin mantıkta. Elimize geçince elimizden geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz.
Şahsi fikrim bende olsam tüm dosyaları almayı tercih ederim. Yine de herkes ekmeğinde ben olsam elimden geldiğince dm vs yardımcı oluyorum. Herkes bu düşünce ile burada olsaydı hiç bir konu paylaşılmazdı ( :1000 TL dosya paylaşımı yapsalardı o dediğin doğruydu hocam bu sorunun geleceğini biliyordum ama konuya yazmak istemedim.
Bakış açısı şeymi 5 tane vip üye olan arkadaş yazdı dosyaların tamamını at kıralım diye bumu bakış açısı burda hiçbirimizin yaşı ufak değil. Biz zaten paylaşacağımızı belirtmişiz. Doğrusu bumu ?
Yada decoder almak çok mu zor 10 dolar yanlış anlama. Zaten fayda olsun diye yazmışım ben laf ağızdan 1 kere çıkar.
Şimdi kendim kırmışım yardım görmemişim neden vipe atıp onlara yarar sağlayayım ? Ha diceksin 3-5 kişi yüzünden diğerlerinin ne suçu var sende o konuda haklısın, ama herkes karşılıksız yardımlaşmayı öğrenecek bu yüzden maalesef.
Yoksa herhangi bir art niyet kimsede yok eminim sadece decoder kimsede yok gibi davranmamayı öğrensinler kâfi. " En hayırlısıda karşılık beklemeden yapılan yardımdır. " ama nedense insanlar kendilerine gelince artı oluyor karşısındaki her zaman eksi " o yüzden ilk önce bu bakış açısını bitirmeliyiz. Daha sonra senin dediklerinin hepsine katılırım.
Saygı duyuyorum sana hocam , fikrinede ayrıyetten saygı duyuyorum , fakat yine diyorum dosyaları kırmak sadece şahısa özel olsaydı evet haklısın tüm dosya iletilirdi. Ama bu gün easytodan 10 dolara alınabilinen birşeye tüm dosyaları at kırayım demek mantıksız.Şahsi fikrim bende olsam tüm dosyaları almayı tercih ederim. Yine de herkes ekmeğinde ben olsam elimden geldiğince dm vs yardımcı oluyorum. Herkes bu düşünce ile burada olsaydı hiç bir konu paylaşılmazdı ( :
Saygı duyuyorum sana hocam , fikrinede ayrıyetten saygı duyuyorum , fakat yine diyorum dosyaları kırmak sadece şahısa özel olsaydı evet haklısın tüm dosya iletilirdi. Ama bu gün easytodan 10 dolara alınabilinen birşeye tüm dosyaları at kırayım demek mantıksız.
Ozaman bakış açın senin şu oluyor vip olanlar yaşasın üyeler gebersin buna geliyor bakış açın.
Sana bir örnekle bu konuyu kapatayım o zaman : Bugün benim rütbem yok olsun diye bir çapa içindede değilim x yazılımının tüm dosyalarını sana verdim ve sende kırdın ellerine sağlık sonra gittin vipe attın dosyaları alan benim kırıp vipe atan sensin ama ben verdiğim dosyalara ulaşamıyorum hak bunun neresinde ? Tek yönlü düşünme hocam wisecp veacom,korpcloud vb. tüm yazılımları attım foruma daha başka yerde yok o konular ki onun gibi niceleri var atacağımda derdim para olsaydı emin ol onlarıda atmazdım umarım anlamışsındır.
Yardımlaşmak ayrı birşey ç*akallık yapıp art niyetli düşünüp dosya istemek ayrı birşey bana gelen mesajları biliyorum ben o yüzden uzatmaya gerek yok ha şunu da demiyorum 1 elma çürük diye herkeside o kasanın içine koymuyorum yanlış anlama.
1 aydır bu konu var tarihine bakarsan senin gibi biri çıkıp gel kardeşim yardımlaşalım deseydi zaten bu konuşma şuan yoktu.
Galiba sen anladın hocam bana gelen mesajlar tüm dosyaları at kırıp vipe atarım yönünde oldu. Vipe atılınca ben nasıl görcem pardonda ? Bu konuda yanlış anlamalarını istemiyorum kimsenin yoksa dediğin gibi ben yazdım 2 dosya kırmak bu kadar gündem olmamalı bana göre..Haklısın bu konuda , zaten burayada yazmışsın ben gözden kaçırmışım , yardımcı olup kıran olsaydı zaten paylaşacaktın