Hoşgeldin Misafir

Script İstek Orius V2.1.5 Dijital Ürün Satış Scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Galiba sen anladın hocam bana gelen mesajlar tüm dosyaları at kırıp vipe atarım yönünde oldu. Vipe atılınca ben nasıl görcem pardonda ? Bu konuda yanlış anlamalarını istemiyorum kimsenin yoksa dediğin gibi ben yazdım 2 dosya kırmak bu kadar gündem olmamalı bana göre..

EK OLARAK : kırılacak kimin dosyası varsa 10 gün boyunca iletsin 7.4 e kadar kırayım tüm dosya atmanıza gerek yok kırılacak dosyayı atın yeterli.
Yardım denilen şey böyle olur kimse kusura bakmasın. Sen at ben kırayım vipe atayım demekle olmaz. Yardım kavramını herkes işine geldiği gibi kendine göre düzeltiyor :)
"Yardım denilen şey böyle olur" diyorsun ama yaptığın açıklamalardan anlaşılan tek şey, bir kaç kişi yüzünden tüm forumu suçlamaktır. Kendi bakış açını 'yardım' diye sunmadan önce bir düşün: Gerçekten insanların güvenini yıkacak bir şey mi yapıyorsun, yoksa sadece kendini mi düşünüyorsun? Eğer gerçekten yardım etmek istiyorsan, dosya paylaşımından kaçınmazdın. Karşı tarafa güvenmeyerek tüm dosyaları paylaşmıyorsun ama kırılınca paylaşırım diyorsun. Peki, karşı tarafın da kırıldıktan sonra paylaşmayacağını düşünmesi kadar doğal bir şey yok. Bu güven eksikliğini çözmek, yardım etmenin temel bir parçasıdır.

Çünkü bunlar daha önceden yaşanmış ve tecrübe edinilmiştir. Kimlerle ve nelerle karşılaşıyoruz.

Ayrıca, iki dosya meselesinin bu kadar büyümesi tamamen senin tutumundan kaynaklanıyor. 'Kırılacak dosya gönderin, yoksa kırayım' gibi rest çekmek yerine, gerçekten çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemelisin. Yardım etmek ciddiyet, samimiyet ve empati gerektirir.

Bu kadar basit bir konuyu kişisel bir gösteriye dönüştürerek insanları germeye gerek yok.
Konu benim ahlaki çerçevem konusunda kapanmıştır Hayırlı satışlar dilerim @ScooteR Hocam

ScooteR

Cyprus
12 Haz 2024
1,008 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
"Yardım denilen şey böyle olur" diyorsun ama yaptığın açıklamalardan anlaşılan tek şey, bir kaç kişi yüzünden tüm forumu suçlamaktır. Kendi bakış açını 'yardım' diye sunmadan önce bir düşün: Gerçekten insanların güvenini yıkacak bir şey mi yapıyorsun, yoksa sadece kendini mi düşünüyorsun? Eğer gerçekten yardım etmek istiyorsan, dosya paylaşımından kaçınmazdın. Karşı tarafa güvenmeyerek tüm dosyaları paylaşmıyorsun ama kırılınca paylaşırım diyorsun. Peki, karşı tarafın da kırıldıktan sonra paylaşmayacağını düşünmesi kadar doğal bir şey yok. Bu güven eksikliğini çözmek, yardım etmenin temel bir parçasıdır.

Çünkü bunlar daha önceden yaşanmış ve tecrübe edinilmiştir. Kimlerle ve nelerle karşılaşıyoruz.

Ayrıca, iki dosya meselesinin bu kadar büyümesi tamamen senin tutumundan kaynaklanıyor. 'Kırılacak dosya gönderin, yoksa kırayım' gibi rest çekmek yerine, gerçekten çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemelisin. Yardım etmek ciddiyet, samimiyet ve empati gerektirir.

Bu kadar basit bir konuyu kişisel bir gösteriye dönüştürerek insanları germeye gerek yok.
Konu benim ahlaki çerçevem konusunda kapanmıştır Hayırlı satışlar dilerim @ScooteR Hocam
Aynen hocam bi sen doğrusun. Emek diye birşey varya forumda hani ozaman vip kapatılsın herşey herkese açık olsun burda yardımsever rolü oynama.
Böyle savunuyorsanda tam savun. Ve yazdığım yazılarıda iyi oku " 3-4 kişi yüzünden diğerlerini suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın yazmışım önce yazılanı tam idrak et sonra tartışalım "
sende veya bir başkasında rütbe var diyede kendinizi güvenilir sanmayın önce bu kafadan kurtul buraya kayıt olan her üye kendine göre şerefli ve haysiyetlidir. Konuları farklı yönlere çekme.
Ben ne yazmışım sen ne cevap veriyorsun burda rütbecilik oynamıyoruz. Hakikat ne ise o konuşulur. Sana zorla gel yorum at diye direten biri olduğunuda görmüyorum konu sahibi ile benim aramda olan birşey zaten sen neye celalleniyorsun onu anlamadım ?

Yeni üye güvenilir değil sırf isminin altında VIP veya Yüzbaşı yazan güvenilir öylemi kusura bakma öyle olsaydı - ( vipler ve timde görev alanlar banlanmazdı ) foruma laylaylomuna girme biraz takip et tavsiyem. Sende sadece nickinde sarı yazı var diye ego veya prim kasma burda herkesin namusu , şerefi veya güvenilirliği kendinedir. Sen kıyaslama yapamazsın önce bunu bil.

başkada cevap vermeyeceğim saygılarımla , iyi forumlar.

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar derdiniz ne ne oluyor? Şu forumda şu tarz tartışmalara girmeyin. VİP var olma sebebi sadece emeği geçenlere ayrıcalık başka bir amacı yok.

Konu kilitliyorum. Bizim amacımız burada tartışmak değil yardımlaşmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...