"Yardım denilen şey böyle olur" diyorsun ama yaptığın açıklamalardan anlaşılan tek şey, bir kaç kişi yüzünden tüm forumu suçlamaktır. Kendi bakış açını 'yardım' diye sunmadan önce bir düşün: Gerçekten insanların güvenini yıkacak bir şey mi yapıyorsun, yoksa sadece kendini mi düşünüyorsun? Eğer gerçekten yardım etmek istiyorsan, dosya paylaşımından kaçınmazdın. Karşı tarafa güvenmeyerek tüm dosyaları paylaşmıyorsun ama kırılınca paylaşırım diyorsun. Peki, karşı tarafın da kırıldıktan sonra paylaşmayacağını düşünmesi kadar doğal bir şey yok. Bu güven eksikliğini çözmek, yardım etmenin temel bir parçasıdır.Galiba sen anladın hocam bana gelen mesajlar tüm dosyaları at kırıp vipe atarım yönünde oldu. Vipe atılınca ben nasıl görcem pardonda ? Bu konuda yanlış anlamalarını istemiyorum kimsenin yoksa dediğin gibi ben yazdım 2 dosya kırmak bu kadar gündem olmamalı bana göre..
EK OLARAK : kırılacak kimin dosyası varsa 10 gün boyunca iletsin 7.4 e kadar kırayım tüm dosya atmanıza gerek yok kırılacak dosyayı atın yeterli.
Yardım denilen şey böyle olur kimse kusura bakmasın. Sen at ben kırayım vipe atayım demekle olmaz. Yardım kavramını herkes işine geldiği gibi kendine göre düzeltiyor![]()
Çünkü bunlar daha önceden yaşanmış ve tecrübe edinilmiştir. Kimlerle ve nelerle karşılaşıyoruz.
Ayrıca, iki dosya meselesinin bu kadar büyümesi tamamen senin tutumundan kaynaklanıyor. 'Kırılacak dosya gönderin, yoksa kırayım' gibi rest çekmek yerine, gerçekten çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemelisin. Yardım etmek ciddiyet, samimiyet ve empati gerektirir.
Bu kadar basit bir konuyu kişisel bir gösteriye dönüştürerek insanları germeye gerek yok.
Konu benim ahlaki çerçevem konusunda kapanmıştır Hayırlı satışlar dilerim @ScooteR Hocam