teşekkürler![]()
![]()
@derdomedya tarafından düzenlenmiş hali :
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ilk hali :
|
teşekkürler![]()
![]()
@derdomedya tarafından düzenlenmiş hali :
ilk hali :
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Nerde Sorun Yaşıyorsun...Kurulum tam yapabien varmi
Fark Etmiyor Eksik Bişeyler Yapılmış Ondan Dolayı Çalışmıyordur...fast panel kullanıyorum acaba ondan mı sıte ana sayfa calsııyor ben duzenlenmıs olanı kurdum
Anasayfa çok karışık kaymış birde panele giriş olmuyor . Ne yaptıysam düzelmediFark Etmiyor Eksik Bişeyler Yapılmış Ondan Dolayı Çalışmıyordur...
Düzelttim yine ayniMerhaba,
.htaccess dosyasını ve sql de sitenizin adreslerini düzelttiğinizde sorunsuz çalışacaktır.
Oradan da site adresini değiştirdim yine ayniphpmyadmin üzerinden düzenlenmesi lazım hocam admin panelde oradan değişmesi lazım...
Phpmyadmin üzerinden siteayarlar bölümunde domain değiştirdim yine ayni hocam özelden bir mesaj atarsanız bilgi ileteyim.htaccess değil phpmyadmin üzerinden değişirseniz adresi resim ve görseller düzelecektir...
Akşam Üstü Size Yardımcı Olurum Anydesk Üzerinden Sizin İçinde Uygun olursa...Oradan da site adresini değiştirdim yine ayni
özele bakarmısınız size yardımcı olayım öyle çıkayım...Phpmyadmin üzerinden siteayarlar bölümunde domain değiştirdim yine ayni hocam özelden bir mesaj atarsanız bilgi ileteyim
mesaj atarmısınızozeldenözele bakarmısınız size yardımcı olayım öyle çıkayım...