|
DeepiMpaCt' Alıntı:Eline, emeğine sağlık. Bence hack temalı olarak ilerlemelisin sonuçta hack ortamında takılmak hoşuna gidiyor. Bu sana ve foruma daha fazla katkıda bulunacaktır. Bu arada imzanı da beğendim.
çok teşekkürler efendim,tabikide dediğiniz gibi yapacağım bundan sonra tabi askeri,türkçü wallpaper yapmayı bırakmayacağım fakat işte hack temalı wallpaperleri daha çok yoğunlaştıracağım artık yani benden daha çok hack temalı wallpaper göreceksiniz :iyi forumlar dilerim
SurHan' Alıntı:Ellerine Sağlık
teşekkürler,peki önerileriniz varmıdır ?
Ready2Die' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:Eline, emeğine sağlık. Bence hack temalı olarak ilerlemelisin sonuçta hack ortamında takılmak hoşuna gidiyor. Bu sana ve foruma daha fazla katkıda bulunacaktır. Bu arada imzanı da beğendim.
çok teşekkürler efendim,tabikide dediğiniz gibi yapacağım bundan sonra tabi askeri,türkçü wallpaper yapmayı bırakmayacağım fakat işte hack temalı wallpaperleri daha çok yoğunlaştıracağım artık yani benden daha çok hack temalı wallpaper göreceksiniz :iyi forumlar dilerim
SurHan' Alıntı:Benim Yaptığım resimler gibi olsa
aman efendim zaten sizin elinize su dökemeyiz .![]()
NasyoneL' Alıntı:Eline sağlık hacker tasarımları daha iyi olur
teşekkürler bende öyle düşünüyorum ama hack temalı tasarımlar diğer tasarımlara göre daha zor![]()