Hoşgeldin Misafir

Ready2Die / Hacking Temalı Wallpaper / Öneriler ?

Ft3x

3 Ara 2018
522 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
QLlGJj.jpg

Amatör Oldu Fakat Bu Hack Temalı Wallpaper Olarak mı ilerlemeliyim yoksa daha çok askeri,türkçü olarak mı önerileriniz varsa alabilirmiyim bu arada forumda ilk hack temalı wallpaperim'dir iyi forumlar :)

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Eline, emeğine sağlık. Bence hack temalı olarak ilerlemelisin sonuçta hack ortamında takılmak hoşuna gidiyor. Bu sana ve foruma daha fazla katkıda bulunacaktır. Bu arada imzanı da beğendim. :)

Ft3x

3 Ara 2018
522 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Eline, emeğine sağlık. Bence hack temalı olarak ilerlemelisin sonuçta hack ortamında takılmak hoşuna gidiyor. Bu sana ve foruma daha fazla katkıda bulunacaktır. Bu arada imzanı da beğendim. :)

çok teşekkürler efendim,tabikide dediğiniz gibi yapacağım bundan sonra tabi askeri,türkçü wallpaper yapmayı bırakmayacağım fakat işte hack temalı wallpaperleri daha çok yoğunlaştıracağım artık yani benden daha çok hack temalı wallpaper göreceksiniz ::D iyi forumlar dilerim

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ready2Die' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

çok teşekkürler efendim,tabikide dediğiniz gibi yapacağım bundan sonra tabi askeri,türkçü wallpaper yapmayı bırakmayacağım fakat işte hack temalı wallpaperleri daha çok yoğunlaştıracağım artık yani benden daha çok hack temalı wallpaper göreceksiniz ::D iyi forumlar dilerim

Sadece tavsiyeydi, keyfince takıl.. :)