Hoşgeldin Misafir

Çözüldü sahibinden v4.8 yardım

Çözüm
Gerçekten yardıma ihtiyacım var sitemin linkini atıcam yetkililer banlamazsa sevinirim sadece hatayı bulmaya çalışıyorum
Site
Görünüşe göre PhpMyAdmin'de site url kısmını doldurmamışsınız. Gösterdiğim şekilde yaptığınız takdirde sorununuz çözülecektir.

dgriamore

lbjumsl.png

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kurdum phpmyadmin içe aktarma yolu bulamadım

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

dgriamore

7 Mar 2025
71 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şimdi PHP 7.2 sürümüne geçiş yaptım ve site beyaz ekran haline döndü ve yüklenmesi aşırı yavaş bağlı 2 tane daha sitem var ama onlarda problem yok sadece bunda oluyor
Gerçekten yardıma ihtiyacım var sitemin linkini atıcam yetkililer banlamazsa sevinirim sadece hatayı bulmaya çalışıyorum
Site

ofcmedya

ofcmedya

Kendine yaslan.
Kahpe Dünyası
4 Eyl 2024
1,401 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Site
Görünüşe göre PhpMyAdmin'de site url kısmını doldurmamışsınız. Gösterdiğim şekilde yaptığınız takdirde sorununuz çözülecektir.

dgriamore

lbjumsl.png

Çözüm

dgriamore

7 Mar 2025
71 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV: