|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
kurdum phpmyadmin içe aktarma yolu bulamadım
kurdum herşeyi bağladın veritabanına filan ama şuan siteye girince beyaz ekran gösteriyorkurdum phpmyadmin içe aktarma yolu bulamadım
PHP 7.4 kurulu beyaz ekran değilde bu sayfaya ulaşılamıyor diyor site link atsam sorun olurmuPHP sürümünü kontrol et, eğer bundan kaynaklı değilse daha detaylı bilgiler paylaş yardımcı olalım
Ücretsiz hostingemi kurdunuz?PHP 7.4 kurulu beyaz ekran değilde bu sayfaya ulaşılamıyor diyor site link atsam sorun olurmu
Hostingimde sorun yok PHP 8.0 geçiş yapmama rağmen hayla olmuyorPhp 7.4 kullanmanın manası yok 8.0 gibi stabil sürümlere güncellenip güzel bir offshore hostingde barnımanı tavsiye ederim.
PHP sürümü ile alakalı değilde script Le alakalı sorun olabilir mi diyorum ama birçok kişi kurmuş gibiHostingimde sorun yok PHP 8.0 geçiş yapmama rağmen hayla olmuyor
Şimdi PHP 7.2 sürümüne geçiş yaptım ve site beyaz ekran haline döndü ve yüklenmesi aşırı yavaş bağlı 2 tane daha sitem var ama onlarda problem yok sadece bunda oluyorPHP sürümü ile alakalı değilde script Le alakalı sorun olabilir mi diyorum ama birçok kişi kurmuş gibi
Gerçekten yardıma ihtiyacım var sitemin linkini atıcam yetkililer banlamazsa sevinirim sadece hatayı bulmaya çalışıyorumŞimdi PHP 7.2 sürümüne geçiş yaptım ve site beyaz ekran haline döndü ve yüklenmesi aşırı yavaş bağlı 2 tane daha sitem var ama onlarda problem yok sadece bunda oluyor
Teşekürler lpanel admin hesabının bilgilerini nereden alıcam acabaGörünüşe göre PhpMyAdmin'de site url kısmını doldurmamışsınız. Gösterdiğim şekilde yaptığınız takdirde sorununuz çözülecektir.
dgriamore
![]()
Kullanmış olduğun yazılım forumda mevcut bir yazılım mı?
Kurdum siteye lpanel inin Admin bilgileri nereden değiştireceğimKullanmış olduğun yazılım forumda mevcut bir yazılım mı?
Error log dosyası atar mısın500 hatası alıyorum muhtemelen basit bir sorun var ama göremiyorum tavsiyen var mı ?