Hoşgeldin Misafir

Şikayet Seem Şikayet | Çalışmayan Script Teslimi

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Security Web

Security Web

Web Hacker
Almanya
2 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
https://www.turkhacks.com/konu/s-yi...msallar-toplu-satiliktir.262220/#post-2936534 hocalarım alım yapılmıştır göndermiş olduğu arşiv çöp arşivdır sadece almış oldum yazılımları istedim 2 gündür ha gönderdim ha göndereceğim diye oyalamaktadır. Ben bekledikçe ses seda yoktur. Satışı durdurabilirsiniz başka birisi satın almasın
Bari sen yapma be güzel kardeşim çoğu satış konularında belirtim kanmayın bunlara demo kurdur admin paneli incele tabi bunları istekmek aklınıza gelmiyor çoğu uyanık htmll kopya siteyi satış yapıyorum diye geçinen bile var önerge verdim bundan sonra satış konusu açacaklar ona göre açar artık

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
https://www.turkhacks.com/konu/s-yi...msallar-toplu-satiliktir.262220/#post-2936534 hocalarım alım yapılmıştır göndermiş olduğu arşiv çöp arşivdır sadece almış oldum yazılımları istedim 2 gündür ha gönderdim ha göndereceğim diye oyalamaktadır. Ben bekledikçe ses seda yoktur. Satışı durdurabilirsiniz başka birisi satın almasın
Hocam peki bir şey soracağım bu ticareti yaparken escrow kullandınız mı?

Eğer yapmadıysanız neden esc kullanmadınız?

@Seem konuyla ilgili açıklama yapmanız acildir

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bari sen yapma be güzel kardeşim çoğu satış konularında belirtim kanmayın bunlara demo kurdur admin paneli incele tabi bunları istekmek aklınıza gelmiyor çoğu uyanık htmll kopya siteyi satış yapıyorum diye geçinen bile var önerge verdim bundan sonra satış konusu açacaklar ona göre açar artık
Sorun yok hocam ama üzüyor sadece böyle şeyler

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam peki bir şey soracağım bu ticareti yaparken escrow kullandınız mı?

Eğer yapmadıysanız neden esc kullanmadınız?

@Seem konuyla ilgili açıklama yapmanız acildir
Yapmadım hocam sadece güven meselesi ben zamanda verdim sadece kırmadım saygısızlıkta yapmadım 2 gündür ha gönderecem öyle oldu derken buraya yazıyım dedim bağlı baskası almasın dedim

Security Web

Security Web

Web Hacker
Almanya
2 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yapmadım hocam sadece güven meselesi ben zamanda verdim sadece kırmadım saygısızlıkta yapmadım 2 gündür ha gönderecem öyle oldu derken buraya yazıyım dedim bağlı baskası almasın dedim
sana gönderdigi şu öop yazılımların linki bi hele bana ozelden gönderirmisin bakim bi kardeşim

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gönderim yapıldı hani birşeyde demek istemiyorum hocam insanlık hali zaman bulamamıştır diyorum bekliyorum ama buranın da haberi olsun istedim sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...