|
Bunun için dolandırmasına gerek yok ki efendi gibi dese ortak olalım belki helalinden iş yapacak hala hüsn-ü zan ile bakıyorum duruma inşaAllah dönüş yapar saat 21:00’a kadar.Galiba piyasadan para topluyor öyle ortaklaşa yazılım alçak bu zaman vermemesinin sebebi düşünülür
hadi inşallah forum hepsi bu arkadaşı bekliyorBunun için dolandırmasına gerek yok ki efendi gibi dese ortak olalım belki helalinden iş yapacak hala hüsn-ü zan ile bakıyorum duruma inşaAllah dönüş yapar saat 21:00’a kadar.
VAlla kendi bilir isterse dönüş yapmasın ifşa edilir rezil olur ahirette de hesabını veremezhadi inşallah forum hepsi bu arkadaşı bekliyor
Allah isallah dönüş yapar yoksa büyük bir hak yicem sonra helalleşme için imkan olmicak ahirette ne yapar sonra bilenemBunun için dolandırmasına gerek yok ki efendi gibi dese ortak olalım belki helalinden iş yapacak hala hüsn-ü zan ile bakıyorum duruma inşaAllah dönüş yapar saat 21:00’a kadar.
hadi inşallah forum hepsi bu arkadaşı bekliyor
Verdiğimiz vakit doldu kendisini banlıyorum sana da geçmiş olsun hocam ahirette alırsın sorun yok@Ebu Ubeyde maalesef hocam hiç bir geri dönüş olmadı hâlâ aynı
Verdiğimiz vakit doldu kendisini banlıyorum sana da geçmiş olsun hocam ahirette alırsın sorun yok
Bu vesileyle kim olursa olsun
ESCROW OLMADAN İŞLEM YAPMAYIN
Estağfirullah uğraşmamız vs sorun değil boşu boşuna uğraştırdı seniTabiki hocam benlik sorun yok kaldığımız yerden devam ediyoruz onun için üzüldüm sadece sizleri de gereksiz şeyler için yordum hakkınızı helal edin
Sorun yok hocam Cenab-ı Allah kerimdir kimsenin hakkı kimse de kalmadı kalmaz kısa vadede kar ettiğini düşünebilir ancak uzun vadede farklı şekillerde işlere düçar olurSorun yok hocam bu kadar insan benim yüzümden üzüldü gerçekten ben ona üzülüyorum herkes hakkını helal etsin herkese teşekkür ederim konuyu kitleye biliriz hocam @Ebu Ubeyde