Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Selamlar kendim bir tasarım yaptım ancak bunu konuların altına paylaşmakta sorun yaşıyorum

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
'image cannot be loaded passed link' hatası alıyorum tasarımımı paylaşamıyorum

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, tasarımını paylaşmak için, ilgili forumun paylaşım kurallarını ve konu altı kurallarını kontrol et. Genellikle uygun kategori ve başlık seçerek, dikkat çekici ve açıklayıcı açıklama yazarak paylaşım yapabilirsin. Ayrıca, yeni konu açarken veya konu altında paylaşırken, tasarımın detaylarını ve ilgilileri çekebilecek bilgileri eklemeyi unutma.

nournika

5 Tem 2023
937 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
.png olmalı veya .jpg uyumlu olmasa eklemez
Şu açılan konu, turkhacks gibi forumların örnek alması gereken bir konu stili aslında. Üyemiz soruyu soruyor, altında çözüm tablosu şeklinde cevabı mevcut. Olması gereken buydu. Forumun kendi özelliğinde mi vardı yoksa siz mi eklediniz kıymetli @Graves ?

gökbörüler

29 Eyl 2025
57 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şu açılan konu, turkhacks gibi forumların örnek alması gereken bir konu stili aslında. Üyemiz soruyu soruyor, altında çözüm tablosu şeklinde cevabı mevcut. Olması gereken buydu. Forumun kendi özelliğinde mi vardı yoksa siz mi eklediniz kıymetli @Graves ?
hocam cevabı ben kendim işaretledim

nournika

5 Tem 2023
937 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam cevabı ben kendim işaretledim
Tamam benim cehaletimden diyelim ozaman, şöyle düşünelim. Forumlarda genel olarak soru cevap bölümlerinde mutlak kullanılması gereken ve adminlerce de bizzat uygulanması gereken bir stil haline gelmeli diyebiliriz o halde. Aslında bu iyi bir fikir verdi bana, basit ve sade fakat cevabın önemine dair vurgulama noktasında çok değerli. Öyle değil mi ?

gökbörüler

29 Eyl 2025
57 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tamam benim cehaletimden diyelim ozaman, şöyle düşünelim. Forumlarda genel olarak soru cevap bölümlerinde mutlak kullanılması gereken ve adminlerce de bizzat uygulanması gereken bir stil haline gelmeli diyebiliriz o halde. Aslında bu iyi bir fikir verdi bana, basit ve sade fakat cevabın önemine dair vurgulama noktasında çok değerli. Öyle değil mi ?
Katılıyorum ancak ben bu resim ekleme işini halledemedim forumumuzun dahada güzelleşmesi için resim ekleme medya paylaşımının dahada kolaylaştırılması iyi olurdu