gökbörüler
- 29 Eyl 2025
- 57 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
'image cannot be loaded passed link' hatası alıyorum tasarımımı paylaşamıyorum
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
'image cannot be loaded passed link' hatası alıyorum tasarımımı paylaşamıyorum
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
olmadı ikiside hocam.png olmalı veya .jpg uyumlu olmasa eklemez
Şu açılan konu, turkhacks gibi forumların örnek alması gereken bir konu stili aslında. Üyemiz soruyu soruyor, altında çözüm tablosu şeklinde cevabı mevcut. Olması gereken buydu. Forumun kendi özelliğinde mi vardı yoksa siz mi eklediniz kıymetli @Graves ?.png olmalı veya .jpg uyumlu olmasa eklemez
Aktiflik
Seviye
Deneyim
hocam cevabı ben kendim işaretledimŞu açılan konu, turkhacks gibi forumların örnek alması gereken bir konu stili aslında. Üyemiz soruyu soruyor, altında çözüm tablosu şeklinde cevabı mevcut. Olması gereken buydu. Forumun kendi özelliğinde mi vardı yoksa siz mi eklediniz kıymetli @Graves ?
Tamam benim cehaletimden diyelim ozaman, şöyle düşünelim. Forumlarda genel olarak soru cevap bölümlerinde mutlak kullanılması gereken ve adminlerce de bizzat uygulanması gereken bir stil haline gelmeli diyebiliriz o halde. Aslında bu iyi bir fikir verdi bana, basit ve sade fakat cevabın önemine dair vurgulama noktasında çok değerli. Öyle değil mi ?hocam cevabı ben kendim işaretledim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Katılıyorum ancak ben bu resim ekleme işini halledemedim forumumuzun dahada güzelleşmesi için resim ekleme medya paylaşımının dahada kolaylaştırılması iyi olurduTamam benim cehaletimden diyelim ozaman, şöyle düşünelim. Forumlarda genel olarak soru cevap bölümlerinde mutlak kullanılması gereken ve adminlerce de bizzat uygulanması gereken bir stil haline gelmeli diyebiliriz o halde. Aslında bu iyi bir fikir verdi bana, basit ve sade fakat cevabın önemine dair vurgulama noktasında çok değerli. Öyle değil mi ?
Aktiflik
Seviye
Deneyim