Hoşgeldin Misafir

Selamun Aleyküm TurkHacks Ailesi

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kendimden Bahsetmek İsterim Öncelikle.

28 Yaşında Evli Birsiyim Şuanda İşsizim İnternetten İş Aramaktayım. Bu Sebeble Aklıma Gelicek Her Türlü Foruma Kayıt Olup Herşeyi Araştırmatayım.

Umarım Siz Beni Bende Sizi Sahiplenirim Güçlü Bir Aile Oluruz.

İyi Forumlar Dilerim Herkese.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

ByJiLeT

26 Kas 2020
819 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

28 Yaşında Evli Birsiyim Şuanda İşsizim İnternetten İş Aramaktayım. Bu Sebeble Aklıma Gelicek Her Türlü Foruma Kayıt Olup Herşeyi Araştırmatayım.

Aleyküm Selam Hoşgeldin...

esiicaraper

13 Nis 2024
35 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.
Aleyküm Selam Hoşgeldin...
Teşekkür Ederim İkinizede, Hoş Buldum.

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Turkhacks ailesine hoşgeldiniz aradığın ortamı ve bilgileri bulabileceğiniz en güzel adrestesiniz iyi forumlar dilerim 😊

esiicaraper

13 Nis 2024
35 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Rica ederim, yardım aradığın konu hakkında forumdaki icerikler bölümünden konu açabilir destek alabilirsiniz kuralları okumanızı tavsiye ederim.
Hocam Kuralları Okudum Kurallar Gayet Açık, Ben Genelde Uslu Birisiyimdir. Kurallar Dışına Çıkmam. Bu Aralar Sadece Ekmek Kazanma Peşindeyim. İlerideki Saatlerde Yada Birazdan Konu Açıcam :)

muhammedycl

muhammedycl

Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam Kuralları Okudum Kurallar Gayet Açık, Ben Genelde Uslu Birisiyimdir. Kurallar Dışına Çıkmam. Bu Aralar Sadece Ekmek Kazanma Peşindeyim. İlerideki Saatlerde Yada Birazdan Konu Açıcam :)
Bilgileri verimli ve değerli kullandığınız sürece forum uzerinde ekmek kazanacağınız konular mevcut tabi dediğiniz gibi kurallar bazında ilerleme sağlarsanız konunuzu açın yardımcı olmaya çalışalım.

esiicaraper

13 Nis 2024
35 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bilgileri verimli ve değerli kullandığınız sürece forum uzerinde ekmek kazanacağınız konular mevcut tabi dediğiniz gibi kurallar bazında ilerleme sağlarsanız konunuzu açın yardımcı olmaya çalışalım.
Bi Hoş Geldin Konusundan Bu Kadar İlgili Olduğunuz İçin, Çok Hoşuma Gitti Forum. Ayrıca İlginiz İçin Teşekkür Ederim.

muhammedycl

muhammedycl

Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bi Hoş Geldin Konusundan Bu Kadar İlgili Olduğunuz İçin, Çok Hoşuma Gitti Forum. Ayrıca İlginiz İçin Teşekkür Ederim.
Rica ederim buradaki tüm THS ailesi birbirine destek vermekte yeterki siz isteğinizi güzelce açıklayın her daim ilgi sağlanır gerektiği yerde üst yönetim olmadığı sürece isim etiketleme yapabilirsin destek için 😊

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ve aleyküm selam hoş geldin umarım kalıcı olursun Cenab-ı Allah evliliğini mübarek eylesin ahiretlik eylesin dünya hayatında ki bu yuvanızı cennet bahçelerinden bir bahçeye çevirsin merak etme burada kaldıkça araştırdıkça ne kadar farklı olduğunu inşaAllah görürsün iyi forumlar dilerim

esiicaraper

13 Nis 2024
35 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Allah Razı Olsun Çok Güzel Dua Ettiniz, Çok Teşekkür Ederim. Kalıcı Olup Olmamak Şuanda İşime Bağlı Bilgisayar Üzerinden İş Bulursam Hocam Kalıcı Gibiyim Eğer Bulmaz İsem Bende, Dışarıda Çalışıcam O Zamanda Ne Yazıkki Kalıcı Olamıcam :)

Eğer Bir Fikriniz Olursa Yeni Konu Açtım, Bilgi Dahilinde Cevaplarsanız Sevinirim.

@Ebu Ubeyde

Herşey İçin Teşekkür Ederim İyi Forumlar Dilerim.

xzatamove

28 Ara 2023
215 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Aleyküm Selam Hoşgeldin

JrSalazaR

12 Ağu 2024
120 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleykümselam kardeşim iyi forumlar açtığın konulara baktım da 28 yaşında güzel bir kardeşimiz olarak öncelikle kendini idame ettirecek fiili bir iş bulman lazım ki sanal mecralarda para kazanmanın yoluna bakabilesin. Fiili bir iş olmadığı müddetçe internetten öyle yüklü para kazanmam zor ve biraz hissettiğim kadarı ile sen illegal düşünüyor gibisin yapma girme derim. Hayırlı forumlar