Ve aleykum selam, hos geldin.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hosgeldin
Aleyküm Selam Hoşgeldin
Aleyküm selam umarım kalıcı olursun
Aleyküm selam. Hoşgeldiniz.
Herkese Çok Teşekkür Ederim Öncelikle. @JrSalazaR Kesinlikle Yasa Dışı İş Kesinlikle Düşünmüyorum Hocam. Helali Haramı Biliyorum. Sadece Fikir Verebilecek Ve Belkide Yanına Alıcak Birsi Ümidi Vardır Diye Açtım Konuyu. Tüm Haklarımı DeniyorumAleykümselam kardeşim iyi forumlar açtığın konulara baktım da 28 yaşında güzel bir kardeşimiz olarak öncelikle kendini idame ettirecek fiili bir iş bulman lazım ki sanal mecralarda para kazanmanın yoluna bakabilesin. Fiili bir iş olmadığı müddetçe internetten öyle yüklü para kazanmam zor ve biraz hissettiğim kadarı ile sen illegal düşünüyor gibisin yapma girme derim. Hayırlı forumlar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkür Ederim Hocam Hoş BuldumVe aleykum selam, hos geldin.
Rica ederim kardeşim Rabbim bahtını güzel eylesin. Bir durum olursa pm den ulaşabilirsin her zamanHerkese Çok Teşekkür Ederim Öncelikle. @JrSalazaR Kesinlikle Yasa Dışı İş Kesinlikle Düşünmüyorum Hocam. Helali Haramı Biliyorum. Sadece Fikir Verebilecek Ve Belkide Yanına Alıcak Birsi Ümidi Vardır Diye Açtım Konuyu. Tüm Haklarımı Deniyorum![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Çok Teşekkür Ederim Hocam Sizde Aynı Şekilde pm den Ulaşabilirsiniz Her Türlü Yardımcı Olmaya Çalışırım.Rica ederim kardeşim Rabbim bahtını güzel eylesin. Bir durum olursa pm den ulaşabilirsin her zaman
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hoş Buldum Hocam Teşekkür Ederim.Hoşgeldiniz![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkür Edereim Kardeşim Hoşbuldumhoşgeldin abi