LikeForYou
- 26 Eyl 2017
- 728 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba arkadaşlar konunun tamamen özgün olduğunu belirteyim."Karşınızdaki bir insan sizde öyle!"
Öncelikle her işte kendimize güveniyoruz.Ve şunu unutmayınki bazen haftalarca uğraştırır, bazen aylarca belli bir süresi yoktur.Forum kalitesine göre değişkenlik gösterebilir.
Aç gözlülük yapmayın.Bu çok dikkat çekici.Gidip direk beni Moderator yaparsan 300 konu açacam, Super mod yaparsan 500 konu açacam demiyoruz.Herşeyin sabırla gerçekleştiğini bilin.
Konu kasın, çalıntı kırıntı filan.Site kurucusuyla, iletişiminizi sıkı tutun.Her daim sıkı tutun.Hitap şeklinizin ortasını bulmalısınız.
"Bayım, merhaba" değil.
"Naber Moruq" hiç değil.
"Nasılsın kardeşim", "Nasılsın dostum" uygundur.
Yani buradan anlamamız gereken ne çok samimi, ne çok resmi.Orta bir şekilde hitap edin.
Makamınızı yükselebileceğiniz kadar yüksek tutun.Atıyorum "Moderator" oldunuz.
Hemen şaaak ilgili bölümlerinize yazı basmak yerine, yükselmeye çalışın arkadaşlar.Super Moderator olun.Co - Admin olun.Şunu unutmayınki makamınız ne kadar yüksek olursa o kadar sağlam darbe vurursunuz. Şunuda eklemek isterim, keylogger-stealer-rat gibi şeyleri önermiyorum.
Baştan kaybedebilirsiniz şansınızı.
Bu konuyu daha çok çizelge olarak görebilirsiniz.Taktiği herkes verir önemli olan pratiktir.Araştırmacı ruha sahip olun.İşinizi yaparken bile okuyun.Öğrenmekten zarar gelmez.Konu yararlıdır, değildir bilemem sadece yazmak istedim.
Not: "Turkhacks'e sızmaya çalışan 'lamer' ler sizin hal ve hareketlerinizden zaten sızmaya çalıştığınızı biliyorlar. Ava giderken avlanıyorsunuz aslında
LİKEFORYOU
Moderatör tarafında düzenlendi: