Hoşgeldin Misafir

SM | Siteye Ajan Olarak Sızma

LikeForYou

26 Eyl 2017
728 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hack-like-pro-ultimate-social-engineering-hack.1280x600.jpg

Merhaba arkadaşlar konunun tamamen özgün olduğunu belirteyim."Karşınızdaki bir insan sizde öyle!"

Öncelikle her işte kendimize güveniyoruz.Ve şunu unutmayınki bazen haftalarca uğraştırır, bazen aylarca belli bir süresi yoktur.Forum kalitesine göre değişkenlik gösterebilir.

Aç gözlülük yapmayın.Bu çok dikkat çekici.Gidip direk beni Moderator yaparsan 300 konu açacam, Super mod yaparsan 500 konu açacam demiyoruz.Herşeyin sabırla gerçekleştiğini bilin.

Konu kasın, çalıntı kırıntı filan.Site kurucusuyla, iletişiminizi sıkı tutun.Her daim sıkı tutun.Hitap şeklinizin ortasını bulmalısınız.
"Bayım, merhaba" değil.

"Naber Moruq" hiç değil.

"Nasılsın kardeşim", "Nasılsın dostum" uygundur.

Yani buradan anlamamız gereken ne çok samimi, ne çok resmi.Orta bir şekilde hitap edin.
Makamınızı yükselebileceğiniz kadar yüksek tutun.Atıyorum "Moderator" oldunuz.

Hemen şaaak ilgili bölümlerinize yazı basmak yerine, yükselmeye çalışın arkadaşlar.Super Moderator olun.Co - Admin olun.Şunu unutmayınki makamınız ne kadar yüksek olursa o kadar sağlam darbe vurursunuz. Şunuda eklemek isterim, keylogger-stealer-rat gibi şeyleri önermiyorum.
Baştan kaybedebilirsiniz şansınızı.
Bu konuyu daha çok çizelge olarak görebilirsiniz.Taktiği herkes verir önemli olan pratiktir.Araştırmacı ruha sahip olun.İşinizi yaparken bile okuyun.Öğrenmekten zarar gelmez.Konu yararlıdır, değildir bilemem sadece yazmak istedim.

Not: "Turkhacks'e sızmaya çalışan 'lamer' ler sizin hal ve hareketlerinizden zaten sızmaya çalıştığınızı biliyorlar. Ava giderken avlanıyorsunuz aslında

LİKEFORYOU

Moderatör tarafında düzenlendi:

Spinder

24 Eki 2017
21 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Eline sağlık kardeş biraz aqmatörce ama idare eder aslında yapan gereken sitenin ip adresinin buluyosun oradan site sahibiyle iletişi kuruyorsun ağzini burnunu kırıyorsun sonra panel bilgilerini site bilgilerini aliyosun bu kadar basit :)

LikeForYou

26 Eyl 2017
728 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Professional58

26 Şub 2020
279 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@LikeForYou bu anlattığın yöntem güzel eline sağlık. Fakat, bu yöntemle en fazla herkesi banlayıp banlama sebebine reklam yazılır veya da üyelerin emailleri falan öğrenilir. Demişsin ki stealer/rat/keylogger onermiyorum. Tamam yani bu yol güzel en azından birkaç üye belki fake maille/bruteyle falan hacklenir de. Gel-gelelim admin'e dokunulamaz bile. Admin bey/hanım'ı bir şekil halletmemiz lazım. Onu da ben kendi senaryomla yazayım bari :D
Eğer dediğin gibi adminle aramız çok iyi ve moderatör falan yaptı bizi ve bizde şöyle desek. Bir program yaptım gmail brute ediyor ama hata veriyor bi baksana sence hata nerde diyip programı google drive, yandex disk gibi bir yere upload edip yollasanız, admin bunu açıp bakacaktır zaten. Tabi zeki bir admin ise sanal makineden veya sandbox'tan açacaktır :) Size de 3'ün 1'ini verecektir :D