Hoşgeldin Misafir

Sql açılı siteye nasıl index basarım

'ARSEF

14 Nis 2020
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleyküm forumda yeniyim hatam varsa mazur görün yardımcı olursanız sevinirim Sql açıklı siteye nasıl index basabilirm Teşekkürler

Varxas39

4 Nis 2020
68 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ARSEF pid=' Alıntı:
Selamun aleyküm forumda yeniyim hatam varsa mazur görün yardımcı olursanız sevinirim Sql açıklı siteye nasıl index basabilirm Teşekkürler

Aleyküm selam kankam öncelikle hoş geldin.
İlk olarak şunu söyleyeyim index?php?id= bunun gibi dorkları kullanarak bulduğun SQL açıklarıyla çok bir şey yapacağını sanmıyorum(database i çekmek dışında)
çünkü o dorklar çooook uzun süre önce modası bitti.orda bildiğin sitelerin phpmyadmin kısmı genelde olmuyor veya admin login kısımları olmuyor bundan dolayı database i çeksen bile hiç bir şey yapamıyorsun os-shell kullansan dahi hiç bir türlü o shell girmiyor çok denedim.

Fakat kendin hedef sitede sql bulduysan çok şey yapabilirsin database i çekip admin loginden admin loginleyebilirsin veya phpmyadmin'i varsa ordan tüm database e erişebilirsin.Kendi tablonu vs ekleyebilirsin 

bunları nasıl yapabilirsin manuel sql yapabilirsin veya sqlmap gibi sql hatasından database e giren yardımcı toollar kullanabilirsin
ancak benim mantığıma göre bir abimin de bana dediği gibi "Program hek yapıcaksa sen niye varsın".

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
A.selam sql map yada havij ile tabloları çekersin ordan admin hashini bulup kırarsın admin paneli bulup girersin forumda araştırma yaparsan detaylı konular var