ARSEF pid=' Alıntı:
Selamun aleyküm forumda yeniyim hatam varsa mazur görün yardımcı olursanız sevinirim Sql açıklı siteye nasıl index basabilirm Teşekkürler
Aleyküm selam kankam öncelikle hoş geldin.
İlk olarak şunu söyleyeyim index?php?id= bunun gibi dorkları kullanarak bulduğun SQL açıklarıyla çok bir şey yapacağını sanmıyorum(database i çekmek dışında)
çünkü o dorklar çooook uzun süre önce modası bitti.orda bildiğin sitelerin phpmyadmin kısmı genelde olmuyor veya admin login kısımları olmuyor bundan dolayı database i çeksen bile hiç bir şey yapamıyorsun os-shell kullansan dahi hiç bir türlü o shell girmiyor çok denedim.
Fakat kendin hedef sitede sql bulduysan çok şey yapabilirsin database i çekip admin loginden admin loginleyebilirsin veya phpmyadmin'i varsa ordan tüm database e erişebilirsin.Kendi tablonu vs ekleyebilirsin
bunları nasıl yapabilirsin manuel sql yapabilirsin veya sqlmap gibi sql hatasından database e giren yardımcı toollar kullanabilirsin
ancak benim mantığıma göre bir abimin de bana dediği gibi "Program hek yapıcaksa sen niye varsın".