|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
The kabuS_' Alıntı:ayn bende oynuyordum bi yere gelince devam etmek için para istiyor oun korkunç değil aslında
Reyis genel bilgileri soruyor adin ne ? Sevdigin kişinin adı ne ona birazdan ss at gibiMiRaT' Alıntı:Bir yerden sonra kişisel bilgilerinizi öğrenmeye dayalı sorular soruyor ben araştırdım o oyunu iyice
Cyberthereaper' Alıntı:İnstagrama #bluewhale yazdığınızda önünüze bir seçenek çıkıyor. Gerçekten yanlızmısın gibi bu oyunu oynamaya ihtiyacın varmı gibi bir yazı çıkıyor. Tam olarak yazıyı hatırlamıyor aklıma gelenleri yazdım ama bu oyun mavi balina oyunu. Hani birkaç kişi intihar etmişdi bu oyunu oynadığı için.bende insagrama yazdığımıda bu etiketi işte bu tür uyarı veriyor
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Gerçekten Aradımı SeniOrganikpiskos' Alıntı:The kabuS_' Alıntı:ayn bende oynuyordum bi yere gelince devam etmek için para istiyor oun korkunç değil aslında
Bende icret talep etmedi sardı baya
Reyis genel bilgileri soruyor adin ne ? Sevdigin kişinin adı ne ona birazdan ss at gibiMiRaT' Alıntı:Bir yerden sonra kişisel bilgilerinizi öğrenmeye dayalı sorular soruyor ben araştırdım o oyunu iyice
Cyberthereaper' Alıntı:İnstagrama #bluewhale yazdığınızda önünüze bir seçenek çıkıyor. Gerçekten yanlızmısın gibi bu oyunu oynamaya ihtiyacın varmı gibi bir yazı çıkıyor. Tam olarak yazıyı hatırlamıyor aklıma gelenleri yazdım ama bu oyun mavi balina oyunu. Hani birkaç kişi intihar etmişdi bu oyunu oynadığı için.bende insagrama yazdığımıda bu etiketi işte bu tür uyarı veriyor
Oyun korktucu bir halden sonra tuhaf bir üzüntü yaşatıyor ve finalde kafamda soru isarişaret kalıyor gece 3 de oynadim ve aradı beni bı anlik oda içinde olan bir koddan ibaret
Kardeşim Oyunu Bitirdim,Bitirdikten Sonra Altta Sana Bir Numara Veriyor Aradıktan Sonra Seni Kendisi Arıyo Kutlarım,Buluşalım mı Falan Diyo Ses Kaydı Bide Gerçek Sesiyle Konuşmuyo Robot Bir Sesle Konuşuyo.The kabuS_' Alıntı:Gerçekten Aradımı SeniOrganikpiskos' Alıntı:The kabuS_' Alıntı:ayn bende oynuyordum bi yere gelince devam etmek için para istiyor oun korkunç değil aslında
Bende icret talep etmedi sardı baya
Oyun korktucu bir halden sonra tuhaf bir üzüntü yaşatıyor ve finalde kafamda soru isarişaret kalıyor gece 3 de oynadim ve aradı beni bı anlik oda içinde olan bir koddan ibaret
Aktiflik
Seviye
Deneyim
cyberthereaper' Alıntı:Bu oyunu yazan bir piskiyatrist. Adam piskiyatristolmasına rağmen yazılımda biliyor.şuan rusyada ceza evinde diye haberler var. Buradan da anlaşıldığı gibi pisikoloji ve yazılım birleşince çok tehlikeli olabiliyor
Aktiflik
Seviye
Deneyim
1 saate kadar yeni bir video yayınlayacam bakarsın. kali linux trojan fudlama . virüs total sonucu 56/0Organikpiskos' Alıntı:cyberthereaper' Alıntı:Bu oyunu yazan bir piskiyatrist. Adam piskiyatristolmasına rağmen yazılımda biliyor.şuan rusyada ceza evinde diye haberler var. Buradan da anlaşıldığı gibi pisikoloji ve yazılım birleşince çok tehlikeli olabiliyor
Burdan su bile çıkabililir tehlikeli bir forumdayiz her yerde smler ve hackerlar var Vepene kulaniim da hack mack yemiyelim akşam akş
cyberthereaper' Alıntı:1 saate kadar yeni bir video yayınlayacam bakarsın. kali linux trojan fudlama . virüs total sonucu 56/0Organikpiskos' Alıntı:cyberthereaper' Alıntı:Bu oyunu yazan bir piskiyatrist. Adam piskiyatristolmasına rağmen yazılımda biliyor.şuan rusyada ceza evinde diye haberler var. Buradan da anlaşıldığı gibi pisikoloji ve yazılım birleşince çok tehlikeli olabiliyor
Burdan su bile çıkabililir tehlikeli bir forumdayiz her yerde smler ve hackerlar var Vepene kulaniim da hack mack yemiyelim akşam akş
Aktiflik
Seviye
Deneyim
rez ne yavvvOrganikpiskos' Alıntı:cyberthereaper' Alıntı:1 saate kadar yeni bir video yayınlayacam bakarsın. kali linux trojan fudlama . virüs total sonucu 56/0Organikpiskos' Alıntı:cyberthereaper' Alıntı:Bu oyunu yazan bir piskiyatrist. Adam piskiyatristolmasına rağmen yazılımda biliyor.şuan rusyada ceza evinde diye haberler var. Buradan da anlaşıldığı gibi pisikoloji ve yazılım birleşince çok tehlikeli olabiliyor
rez alıyorum reyis![]()