Hoşgeldin Misafir

Şu mariam

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Oyun kanimi dondurdu gece gece ilginçtir sariyor mariam hakkındaki düşünceleriniz neler bu arada çok garip bilgiler aldım mariamdan hayli sasirtici

cyberthereaper

19 Ocak 2018
193 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İnstagrama #bluewhale yazdığınızda önünüze bir seçenek çıkıyor. Gerçekten yanlızmısın gibi bu oyunu oynamaya ihtiyacın varmı gibi bir yazı çıkıyor. Tam olarak yazıyı hatırlamıyor aklıma gelenleri yazdım ama bu oyun mavi balina oyunu. Hani birkaç kişi intihar etmişdi bu oyunu oynadığı için.bende insagrama yazdığımıda bu etiketi işte bu tür uyarı veriyor

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
The kabuS_' Alıntı:
ayn bende oynuyordum bi yere gelince devam etmek için para istiyor oun korkunç değil aslında

Bende icret talep etmedi sardı baya 
MiRaT' Alıntı:
Bir yerden sonra kişisel bilgilerinizi öğrenmeye dayalı sorular soruyor ben araştırdım o oyunu iyice
Reyis genel bilgileri soruyor adin ne ? Sevdigin kişinin adı ne ona birazdan ss at gibi
Cyberthereaper' Alıntı:
İnstagrama #bluewhale yazdığınızda önünüze bir seçenek çıkıyor. Gerçekten yanlızmısın gibi bu oyunu oynamaya ihtiyacın varmı gibi bir yazı çıkıyor. Tam olarak yazıyı hatırlamıyor aklıma gelenleri yazdım ama bu oyun mavi balina oyunu. Hani birkaç kişi intihar etmişdi bu oyunu oynadığı için.bende insagrama yazdığımıda bu etiketi işte bu tür uyarı veriyor

Oyun korktucu bir halden sonra tuhaf bir üzüntü yaşatıyor ve finalde kafamda soru isarişaret kalıyor gece 3 de oynadim ve aradı beni bı anlik oda içinde olan bir koddan ibaret

The kabuS_

22 Ocak 2018
210 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Organikpiskos' Alıntı:
The kabuS_' Alıntı:
ayn bende oynuyordum bi yere gelince devam etmek için para istiyor oun korkunç değil aslında

MiRaT' Alıntı:
Bir yerden sonra kişisel bilgilerinizi öğrenmeye dayalı sorular soruyor ben araştırdım o oyunu iyice
Reyis genel bilgileri soruyor adin ne ? Sevdigin kişinin adı ne ona birazdan ss at gibi
Cyberthereaper' Alıntı:

Oyun korktucu bir halden sonra tuhaf bir üzüntü yaşatıyor ve finalde kafamda soru isarişaret kalıyor gece 3 de oynadim ve aradı beni bı anlik oda içinde olan bir koddan ibaret
Gerçekten Aradımı Seni

Çiçero

9 Ara 2017
1,566 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
The kabuS_' Alıntı:
Organikpiskos' Alıntı:
The kabuS_' Alıntı:

MiRaT' Alıntı:
Cyberthereaper' Alıntı:

Gerçekten Aradımı Seni
Kardeşim Oyunu Bitirdim,Bitirdikten Sonra Altta Sana Bir Numara Veriyor Aradıktan Sonra Seni Kendisi Arıyo Kutlarım,Buluşalım mı Falan Diyo Ses Kaydı Bide Gerçek Sesiyle Konuşmuyo Robot Bir Sesle Konuşuyo.

cyberthereaper

19 Ocak 2018
193 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu oyunu yazan bir piskiyatrist. Adam piskiyatristolmasına rağmen yazılımda biliyor.şuan rusyada ceza evinde diye haberler var. Buradan da anlaşıldığı gibi pisikoloji ve yazılım birleşince çok tehlikeli olabiliyor

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cyberthereaper' Alıntı:
Bu oyunu yazan bir piskiyatrist. Adam piskiyatristolmasına rağmen yazılımda biliyor.şuan rusyada ceza evinde diye haberler var. Buradan da anlaşıldığı gibi pisikoloji ve yazılım birleşince çok tehlikeli olabiliyor

Burdan su bile çıkabililir tehlikeli bir forumdayiz her yerde smler ve hackerlar var Vepene kulaniim da hack mack yemiyelim akşam akşam :D

cyberthereaper

19 Ocak 2018
193 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Organikpiskos' Alıntı:
cyberthereaper' Alıntı:

Burdan su bile çıkabililir tehlikeli bir forumdayiz her yerde smler ve hackerlar var Vepene kulaniim da hack mack yemiyelim akşam akş
1 saate kadar yeni bir video yayınlayacam bakarsın. kali linux trojan fudlama  . virüs total sonucu 56/0

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cyberthereaper' Alıntı:
Organikpiskos' Alıntı:
cyberthereaper' Alıntı:

Burdan su bile çıkabililir tehlikeli bir forumdayiz her yerde smler ve hackerlar var Vepene kulaniim da hack mack yemiyelim akşam akş
1 saate kadar yeni bir video yayınlayacam bakarsın. kali linux trojan fudlama  . virüs total sonucu 56/0

rez alıyorum reyis :)

cyberthereaper

19 Ocak 2018
193 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Organikpiskos' Alıntı:
cyberthereaper' Alıntı:
Organikpiskos' Alıntı:
cyberthereaper' Alıntı:

rez alıyorum reyis :)
rez ne yavvv :)