Hoşgeldin Misafir

Tema ve Script Ekleyen Arkadaşlardan Rica Ediyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Literary @NasyoneL :cry:
ihp2bv8.png

akaynar

3 Eki 2021
94 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tamam o zaman kardeşim bizde üyelikleri paralı yapalim tüm üyelikler ücretli olsun yönetim maaş ile çalışan bi kadro yapsn sürekli güncel tutsun forumu kabul ediyorsaniz yapalım çoğu kisi gün geçtikçe zorlaşan hayatini kurtma derdinde zaman buldukça buraya bişeyler atıyor.
İlan v3 attin bana acik kaynak şekilde geri gönderdim herhangi bi karşılıkta istemedim sizin bu yaptiginiz *** buldunuz kılsızını istiyorsunuz .
Lütfen bişiler eleştirmek yerine katkınız olsun kişisel değil genel konuşuyorum.
Çok istiyorsaniz ben size özelden btc adresimi ataym 200-300 dolar gönderin size premium destek sunalim :)
Burda söylediklerimin çoğunun forumun faydasına söylenmiş düşünceleri farklı yerlere veya farklı söylemler yazman 🤔

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
o nedemek onu anlamadım ben foruma takılıyorum boş veya dolu sonuçta kullanıyorum internette olduğum sürece forum açıktır bende forumun internette birçok site gibi çöp içerik olmaması adına iyi niyetle yazılmış konuyu nasıl yorumluyorsun acaba onu anlamadım
Attıklarını açık hale getirdim , artık ücretsiz işlem yapmayacağım için ücretli almak istersen pmden ulaşırsın 👍🏻

akaynar

3 Eki 2021
94 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sisteme bişeyler katınki yürümediğinizde eleştirebilin @Majer in dediği gibi adam paralı bişeyi ücretsiz atıyo hatalarını düzeltmekte bedava indirene kalsın bi zahmet kırılan linkler konusunda haklılık payın var
Bak herkesten foruma tema script atmasını kimse bekleyemez burada hacker yazılımcı birçok kategoride insan olduğu gibi kullanıcı insanlarda var ben kullanıcıyım katkı olarak belki forumda apaçık katkı sağlamış olmaya bilirim fakat arka planda yaptığım bazışeyler olabilir kendileri biliyor ama neyse bu konuyu art niyetle biryerlere çekenler biliyorzaten

Hades

almanya
14 Eyl 2020
256 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba öncelikle konu tarihlerine bakmadan o yazılımın yada temanın oldugu
Attıklarını açık hale getirdim , artık ücretsiz işlem yapmayacağım için ücretli almak istersen pmden ulaşırsın 👍🏻
hata sende ücretli yapacaktın işini bak bakalım ozaman bukadar kuru laf oluyormuydu hata bizde sen tut 3 sene yada 2 sene ki yazılımı indir hata cok de yok o yok yok bu yok eski yazılımı cogu kişi arşifinde barındırmıyor calışmıyır diye bişey yok tur php bilgin varsa oturur hatası nerdeyse onuda kendin cözersin armut piş agzıma düş hesabı yapıyorsunuz bu yaptıgınız hiç etik degil bundan sonra vip olmayan gelip benden yardım dilenmesin vip ol gel benden lisans mı kırılcak yazılım acık kaynakmı olacak hay hay yapılır sen ve senin gibi arkadaşlar once foruma katkısı olsun başka forumlarda vip alıp konu acıp gelip burda yok şuydu yok buydu kimse kelime yapmasın
admin konu kilit bence vazla konuşulmaya gerek yok ...

akaynar

3 Eki 2021
94 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Demekki bizimde foruma direk olmazsada sana faydamız dokunmuş benden şunumu yapmamı isterdin sana attıklarımı olorta foruma atayım herkes alsin kırsın kullansın hani sen dedinya kimseye verme bende vermem diye söz verdimya sözümü yeremi düşürmemi istiyorsun umurumda olmaz altı üstü birkaç kod ile yazılmış yazılım ha sen onları benden istedin verdim sen bana verecektinya neoldu şimdi paramı istiyorsun vermesende olur sıkıntı yok sende kalsın ben ne 2 yazılıma takılırım nede sözümü yere indiririm

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

hata sende ücretli yapacaktın işini bak bakalım ozaman bukadar kuru laf oluyormuydu hata bizde sen tut 3 sene yada 2 sene ki yazılımı indir hata cok de yok o yok yok bu yok eski yazılımı cogu kişi arşifinde barındırmıyor calışmıyır diye bişey yok tur php bilgin varsa oturur hatası nerdeyse onuda kendin cözersin armut piş agzıma düş hesabı yapıyorsunuz bu yaptıgınız hiç etik degil bundan sonra vip olmayan gelip benden yardım dilenmesin vip ol gel benden lisans mı kırılcak yazılım acık kaynakmı olacak hay hay yapılır sen ve senin gibi arkadaşlar once foruma katkısı olsun başka forumlarda vip alıp konu acıp gelip burda yok şuydu yok buydu kimse kelime yapmasın
yanlış kişiye etiket attın :)
Demekki bizimde foruma direk olmazsada sana faydamız dokunmuş benden şunumu yapmamı isterdin sana attıklarımı olorta foruma atayım herkes alsin kırsın kullansın hani sen dedinya kimseye verme bende vermem diye söz verdimya sözümü yeremi düşürmemi istiyorsun umurumda olmaz altı üstü birkaç kod ile yazılmış yazılım ha sen onları benden istedin verdim sen bana verecektinya neoldu şimdi paramı istiyorsun vermesende olur sıkıntı yok sende kalsın ben ne 2 yazılıma takılırım nede sözümü yere indiririm
istediğin yapabilirsin dostum sanalda söz diye bişey olmaz git paylaş biz işimizi her türlü biliriz @Ajansweb dediği gibi hata bende :D

akaynar

3 Eki 2021
94 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Senden yardım isteyenler dilenci yani insanları bukadar aşağılama senden yardım istemedim istememde sen ve senin gibilere tahammülüm yok olmazda eyvallahımda olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...