Hoşgeldin Misafir

Şikayet [THS]RaNDom Kullanıcıdan Şikayetciyim.

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xanqcas

14 Ocak 2019
602 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
burda bu sitede turkhacks'de satışını yaptığı konuları kapatmış:
konular burda bu şekildedir: kapattıra bilir hakkıdır konumuz bu değil.

burda bulunan bu arşivi arkadaştan satın aldım.

şimdi ise ne wp'den ulaşa biliyorum kendisine nede forum üzerinden ulaşa biliyorum.

satarken bahsetmiş oldugu hepsi açık kaynak hepsi sorunsuz sözde direk kendi almış olduğu scriptlerdi toplamışta ola bilir önemli değil.
çoğu scriptin sql dosyası bulunmuyor.

olanlarda çalışmıyor zaten.
örn: Viptema scripti websoft ajans olan warezi mevcut bende o daha sorunsuz o kadar diyorum. sql dosyası warezden temişlemiş userler içinde duruyor nasıl orjinal script oluyorsa artık.
web ofisi ana sayfa scripti config dosyasını düzenlerken içeriğini eksik kaydetmiş veritabanı bağlantı kodları bile eksik. bari buna dikkat et
lisans diye scriptlerin içine klasör açmış orjinal olduğunu düşünelim diye hepsinede aynısını koymazsın. kurumsal script temaları haric r10'da toplu satışları mevcut zaten 100 tl'den 50 adetini direk satıyorlar onlarda sorun yok
ama iş yapıcak olanlar zaten o scripler değil burda free vereyim hepsini kimse yüzüne bakmaz o kadar boş bir tasarım
e-ticaret scriptleri warez orjinal diye koymussun arşive
arşivi çok göstermek için birde uğraştım hepsini indirdim warezlerde benden olsun diye içine koymanda garip ioncubeli scriptleri napayım ben kırılınca telafi edeceksin sanki.

arşivde 200 site varsa 150 si çalışıyordur bakın ona bişey demiyorum ama bulunması zor olanlar arşivde diye aldım kuruluyor çalışıyor gözüksede ana sayfa scripler bozuk.
arşivi direk burda paylaşa bilirim mod yada admin arkadaşalar kontrol etmek isterlerse hiç problem değil. ben parasındada değilim.

sattıgın arşivin arkasında dur artık engelledin mi wp numaranı mı sildin ne yaptıysan bu konu altında cevap bekliyorum senden.

mod ve yöneticilerden isteğim ben aldım boşa para verdim başkası almasın yöneticilerde yeni konu açıp satış yapmasına izin verilmesin yazıktır yaa.

burda tüm konuları gezip warezden tüm dosyaları indirip arşiv yapıp düzenlesem daha iyi daha güzel bi arşiv olur gerçekten başkada bişey demiyorum.

17 bin tl'lik scriptlermiş valla sinirden yazıp yazıp siliyorum. böyle satış konusu mu olur.

xanqcas

14 Ocak 2019
602 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şikayetin 200 scriptten 150sinin çalışmasımı bizim müdahe etmemizi gerektiren ne onu anlamadım

orjinal diye satılan arşiv orjinal değil toplama bir arşiv sql dosyaları yok eksik çoğu çalışmıyor sayıları temsili yazdım. 200 scripten 150 si çalışıyorsada aynı temanın farklı renkleri iş yapmıcak şeyler.
burda warezde daha kaliteli scripler var yarısı etmez. alacak olanlara uyarımdır.
sayın moderator arşivi sunayım inceleyin kararı siz verin biraz anlayış bekliyorum. sql dosyası olmayan scriptleri ben ne yapayım warezden temizleme scrip orjinal mi oluyor? bunu orjinal diye konu açıp satması ne kadar doğru?
dahada satış konusu açarsa bu tarz insanlara müsade etmeyin her önüne gelen satış konusu açmamalı.
hadi açtı alan aldı ağzı yanan alıcı neden öyle diyorum aldığım kişi çünkü forumda aktif ama ulaşamıyoruz sebeb? sattı parayı aldı olay bitti bu mudur satış yapmak?
satmasın abi satamazın

BlackHeartur

30 Nis 2022
17 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
burda bu sitede turkhacks'de satışını yaptığı konuları kapatmış:
konular burda bu şekildedir: kapattıra bilir hakkıdır konumuz bu değil.

burda bulunan bu arşivi arkadaştan satın aldım.

şimdi ise ne wp'den ulaşa biliyorum kendisine nede forum üzerinden ulaşa biliyorum.

satarken bahsetmiş oldugu hepsi açık kaynak hepsi sorunsuz sözde direk kendi almış olduğu scriptlerdi toplamışta ola bilir önemli değil.
çoğu scriptin sql dosyası bulunmuyor.

olanlarda çalışmıyor zaten.
örn: Viptema scripti websoft ajans olan warezi mevcut bende o daha sorunsuz o kadar diyorum. sql dosyası warezden temişlemiş userler içinde duruyor nasıl orjinal script oluyorsa artık.
web ofisi ana sayfa scripti config dosyasını düzenlerken içeriğini eksik kaydetmiş veritabanı bağlantı kodları bile eksik. bari buna dikkat et
lisans diye scriptlerin içine klasör açmış orjinal olduğunu düşünelim diye hepsinede aynısını koymazsın. kurumsal script temaları haric r10'da toplu satışları mevcut zaten 100 tl'den 50 adetini direk satıyorlar onlarda sorun yok
ama iş yapıcak olanlar zaten o scripler değil burda free vereyim hepsini kimse yüzüne bakmaz o kadar boş bir tasarım
e-ticaret scriptleri warez orjinal diye koymussun arşive
arşivi çok göstermek için birde uğraştım hepsini indirdim warezlerde benden olsun diye içine koymanda garip ioncubeli scriptleri napayım ben kırılınca telafi edeceksin sanki.

arşivde 200 site varsa 150 si çalışıyordur bakın ona bişey demiyorum ama bulunması zor olanlar arşivde diye aldım kuruluyor çalışıyor gözüksede ana sayfa scripler bozuk.
arşivi direk burda paylaşa bilirim mod yada admin arkadaşalar kontrol etmek isterlerse hiç problem değil. ben parasındada değilim.

sattıgın arşivin arkasında dur artık engelledin mi wp numaranı mı sildin ne yaptıysan bu konu altında cevap bekliyorum senden.

mod ve yöneticilerden isteğim ben aldım boşa para verdim başkası almasın yöneticilerde yeni konu açıp satış yapmasına izin verilmesin yazıktır yaa.

burda tüm konuları gezip warezden tüm dosyaları indirip arşiv yapıp düzenlesem daha iyi daha güzel bi arşiv olur gerçekten başkada bişey demiyorum.

17 bin tl'lik scriptlermiş valla sinirden yazıp yazıp siliyorum. böyle satış konusu mu olur.
Sorun nedir kardeşim ben sana yardım edeyim calistiramiyorsan

BYROOT

1 Ara 2017
561 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ben biraz sıkıştığım için ücretsiz 1 script istemiştim arkadaştan mesajlarım duruyor dedim kuralım müşteriye parasını kurduktan sonra veriyim bi yok bile demedi yani mesajlarıma cevap bile vermedi bilginize EK.

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşım ben o kadar kişiyle ticaret yaptım ki whatsapp ın kapanması mı sorun oldu ben belirttim zaten SQL olmayanlar satışta olmayanlar dedim açık kaynak olarak satın alıp sonra satış yaparak yanında hediye verdiğim Warez scriptler mi şimdi sorun oldu ben o kadar ticaret yaptım bu adamdan başka kimse beni karalamadı nasıl birisin anlamadım mesajıma cevap vermedi diyor bira bismillah yeni yazmışsın satışlar bitirmememin sebebi nedir stok ile sattım herşeyi Warez düşmesin diye

BlackHeartur

30 Nis 2022
17 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşım ben o kadar kişiyle ticaret yaptım ki whatsapp ın kapanması mı sorun oldu ben belirttim zaten SQL olmayanlar satışta olmayanlar dedim açık kaynak olarak satın alıp sonra satış yaparak yanında hediye verdiğim Warez scriptler mi şimdi sorun oldu ben o kadar ticaret yaptım bu adamdan başka kimse beni karalamadı nasıl birisin anlamadım mesajıma cevap vermedi diyor bira bismillah yeni yazmışsın satışlar bitirmememin sebebi nedir stok ile sattım herşeyi Warez düşmesin diye
Çok haklısın script kurmayı beceremiyor yazıyor

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aynen black kardeş 199₺ Ye ben arşivimi veriyorum adam kalkmış amamelelik yapmamı istiyor ne güzel ne ala beni tanıyan tanır benimle alış veriş yapmış kardeşlerim abilerim gelin de şu adama açıklayın ne sattığımı hizmet satmadığımı script sattığımı ve de verdiğim scriptlerin açık kaynak olduğunu yanın da hediye olarak ta Warez verdiklerimi

BlackHeartur

30 Nis 2022
17 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aynen black kardeş 199₺ Ye ben arşivimi veriyorum adam kalkmış amamelelik yapmamı istiyor ne güzel ne ala beni tanıyan tanır benimle alış veriş yapmış kardeşlerim abilerim gelin de şu adama açıklayın ne sattığımı hizmet satmadığımı script sattığımı ve de verdiğim scriptlerin açık kaynak olduğunu yanın da hediye olarak ta Warez verdiklerimi
Seni biliyorum sorun yok ama baksana bir yazilim alsa tamam artık arşiv atmışın bazıların veritabanı yok olabilir baştan veritabanı yazılabilir bakmak lazim normal yani şikayet bir durum yok

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
210 adet scriptin içinde 3 5 tane sql u olmayanların içinde demo da kurulu olmayanların script olduğunu açıkladım ve buna rağmen yazmaları garip neyse kolay gelsin ticaret yaptığım herkese söyleyin şikayet eden 7 8 kişi çıksın bende bu işi bırakırım.

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@BYROOT ücretsiz vermemin amacı nedir ? parasını verip kullanan insanlara saygısızlık yapıp sana bedava ya veremem kusura bakmasın kimse 85 ticaretim oldu web ofislerin warez olduğunu dile getirdim , 100 tane scripte 50tl verende r10 ne bileyim 10 tane scripti alamazsın 199tl ye r10 da 10 lu paket zaten 249tl r10 ben size en uygun fiyata veriyorsam da dar geliri olanlar için veriyorum 1 2 kişi kuramıyor çıkıyor piyasaya o öyle şu şöyle ss de attım bnden sorumluluk gitti gerisi sizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...