Hoşgeldin Misafir

Şikayet [THS]RaNDom Kullanıcıdan Şikayetciyim.

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xanqcas

14 Ocak 2019
602 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@[THS]RaNDom Merhaßa! Php Scriptlerini ßende aldım bir kaçını denedim sorunsuz çalışıyor zaten kod bilgisi olan yazılımdan anlayan eksikleri varsa tamamlar bilmiyorsa birisine yaptırabilir.Her işin bir tekniğe bilgiye ihtiyacı vardır.
warez scriptlerde eksiklikler ola biliyorda orjinal satilan scriptlerde neden eksik olsun ki? ben zaten hepsi bozuk diye kotulemiyorum arsivi kurumsal scripler calisiyor bi kac scrip icin aldim arsivi ben bana lazim olanlar isime yaramadi sorunluydu yada eksikti sattiginin arkasinda dursun para iadesi istemedim forumdan attigim mesejin ss'sini atiyor arkadas whatsapp'dan onda mesaj attim goruldu attiktan sonraki attiklarim zaten gitmedi whatsapp numarasi kapanmis ben bunu nerden bileyim her arsiv icin numara mi degistircek bu arkadas nasil iletisime gecicem yogun ola bilir musait olmaya bilir ama bi geri donus yap forumdan konu ac numaram degisti diye ulasamayinca bende hakkimi aradim bunda yanlis olan nedir?

[THS]RaNDom

31 Mar 2019
968 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
forumdan yazdında ben sana dönmedimmi attığım her script çalışıyor sen çalıştıramadıysan o senin sorunun çalışmasa satmam ve warez değil hiç biri warez hediyedir yazdıklarım haricinde buna kanıtın varsa yazarsın sanal numara olduğu için olabilir mi gitmesi beni kötülemek için açtığın konuda kanıtların varsa dön attradığım hediyeler haricinde senin çalıştırmadığın scriptler için bana kötü itamda bulunamazsın senin dışında ben 84 kişiyle ticaret geçmişim oldu senin dışında sorun yaratan birini görmedim zaten senin işine yaramadıysa benim sorunum ne ? sen demoaları inceleyip aldın ve hepsini eksiksiz fazlasıyla teslim ettim yalan mı ?

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1. Turkhacks Asliye Ceza Mahkemesi

Sonuç: Beraat

Gerekçeli karar:
Konuyu tarafsız ve adil değerlendirebilmek için birkaç defa okudum. İddaa sahibi iddaasını ispatla mükelleftir ilkesine dayanarak dolandırıcılık olduğuna dair herhangi bir gözle görülür kanıta rastlayamadım.

Kıssadan hisse:
Geçen hafta nargile tütünü almaya gittim, sıklıkla tükettiğim için habire uğraşmamak adına kiloluk paketlerden alacaktım. Bildiğim marka ve aromalar olmayınca tütüncü bana bir tütün önerdi, kendisinin de içtiğini ve çok beğeneceğimi söyledi. Akşam olup nargileyi yaktığımda küfürü basıp bırakmam yarım saat sürdü ve tütün paketini buzdolabının üstüne attım belki harman kalınca gider diye. Bu kıssaya göre ben tütünden memnun kalmadım ama tütüncü de beni dolandırmış sayılmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...