Hoşgeldin Misafir

Tüm İnsalığa!!!

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Esselamün aleyküm sevgili ailem. Her geçen gün insanlık daha da tehlikeli süreçlere giriyor malumunuz. Gerçek kurtuluşun sadece Cena-ı Allah’ı tanımak, ona kul olmaya çalışmak ve mümkün mertebe emir ve yasaklarına riayet etmekle mümkün olabilir.

Aramızda belki islamiyete ısınmış olanlar vardır ve dahi olmayanlar olabilir. Bu vesile ile tüm insanlığı İslama yani gerçek kurtuluşa davet ediyorum. Haramlardan günahlardan ve bilimum sorunlardan kurtulmanın tek ve en güzel yolu İslam’dır. Efendimiz sallAllahu aleyhi ve sellem‘in yolunu takip etmek onun sünnetinI yerine getirmekle dünya hayatı artık rahata çıkar başka türlü olması mümkün değildir.

Dünya mümininin cehennemi müşrikin ise cennetidir hadisi şerifi ile bize bildirmiştir iki cihan serveri fahri kainat sultanı levlak peygamberi Zişan hatemül enbiya efendimiz.

Gelin Kelime-i şehadet ile imanımızı tazeleyelim

Eşhedu enla ilâhe illAllah ve eşhedu enne Muhammeden abduhu ve Rasuluhu.

Son düzenleme:

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamın aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuh. Paylaştığınız düşünceleri ve hislerinizi anlayışla karşılıyorum. Her birimiz farklı yollar arayışı içindeyiz ve bu yolculukta birbirimize rehberlik edebiliriz. İnanç, kişisel bir yolculuk olup herkes kendi kalbinin ve vicdanının rehberliğinde yürümeli. İslam'ın sunduğu yol, birçok insan için derin manevi tatmin ve barış kaynağı olmuştur. Birlikte, sevgi, saygı ve anlayış çerçevesinde bu yolculukta birbirimize destek olmaya devam edebiliriz.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamın aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuh. Paylaştığınız düşünceleri ve hislerinizi anlayışla karşılıyorum. Her birimiz farklı yollar arayışı içindeyiz ve bu yolculukta birbirimize rehberlik edebiliriz. İnanç, kişisel bir yolculuk olup herkes kendi kalbinin ve vicdanının rehberliğinde yürümeli. İslam'ın sunduğu yol, birçok insan için derin manevi tatmin ve barış kaynağı olmuştur. Birlikte, sevgi, saygı ve anlayış çerçevesinde bu yolculukta birbirimize destek olmaya devam edebiliriz.
Ve aleyküm selam hocam Cenab-ı Allah senden razı olsun aynen islam dini zaten anlayış dini herkesin isteğine cevap veren insanları birleştirebilecek Tek güçtür inşaAllah insanlar daha iyi araştırıp anlayacaklardır :)

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ve aleyküm selam hocam Cenab-ı Allah senden razı olsun aynen islam dini zaten anlayış dini herkesin isteğine cevap veren insanları birleştirebilecek Tek güçtür inşaAllah insanlar daha iyi araştırıp anlayacaklardır :)
Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin "Ne olursan ol yine gel" sözü geldi aklıma "Ne olursan ol yine gel" ifadesi, insanın mükemmellik arayışı içindeki hatalarına, eksikliklerine rağmen sevgi ve anlayışla karşılanacağı bir anlayışına bizleri sefk eder Mevlana'nın bu çağrısının güzelliklerinden biri de, tüm insanları olduğu gibi kabul etme ve herkesi insanlığın büyük ailesine katılma yolunda teşvik etme düşüncesidir bu nedenle islam bir kaos dini değil sevgi ve anlayışın dinidir ama kötü gözle bakan insanlar bir gün anlaycaklar ama ne zaman bilinmez

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm Selam kardeşim.İslam Dünyası 2024 2023 Yıllarında en kötü zamanlarını geçiriyor bu zamanlar içersinde İsrail ve Filistin Savaşı en büyük etken olmuştur.Alemlerin Ulu Rabbi Allah bu savaşlarda İsrail'in ne zalim olduğunu tüm dünyaya gösterip çoğu insanında Müslüman olmasına vesile kılmıştır.Her şerde bir hayır, her hayırdada bir şer vardır.Yüce İlah Allah'ın kainat ve çevresinde bulunan herşey dünyaya zuhur ve gözle görebilir şekilde gözükmektedir.Umarım en kısa zamanda Aklı selim insanlarımız şehadet sevince ile karşılanır ve Rab Yüce Allah günahlarını affeyler.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm Selam kardeşim.İslam Dünyası 2024 2023 Yıllarında en kötü zamanlarını geçiriyor bu zamanlar içersinde İsrail ve Filistin Savaşı en büyük etken olmuştur.Alemlerin Ulu Rabbi Allah bu savaşlarda İsrail'in ne zalim olduğunu tüm dünyaya gösterip çoğu insanında Müslüman olmasına vesile kılmıştır.Her şerde bir hayır, her hayırdada bir şer vardır.Yüce İlah Allah'ın kainat ve çevresinde bulunan herşey dünyaya zuhur ve gözle görebilir şekilde gözükmektedir.Umarım en kısa zamanda Aklı selim insanlarımız şehadet sevince ile karşılanır ve Rab Yüce Allah günahlarını affeyler.
Bir avuç mücahit İslamın nasıl yaşanması gerektiğini tüm dünyaya gösterdi orada ki kardeşlerimiz sabır nasıl gösterilir gösterdi ben onları gördükten sonra insanlığımdan utandım düğün yapanları cafelere gidenleri eğlence mekanlarına gidenleri anlamakta güçlük çekiyorum Cenab-ı Allah bizi affetsin

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hristiyan ve kafirlerde özel günlerde herşey indirime getirilirken müslüman ülkelerde ramazan ve bereketli günlerde zam yağmuruna tutulmasına ses çıkartılmıyor ise şahsen eşhedu kelimesi bile kurtarmaz onu kişisel fikrim
İslam dünyası her zaman peygamber dahil sınanmıştır malesef sınanmaya devam ediyoruz derdi allah olana bir tas çorba yeter derdi dünya olana dünyalar yetmezmiş bu dünya da hristiyanlar rahatlar ama öbür dünya da işleri iş

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hristiyan ve kafirlerde özel günlerde herşey indirime getirilirken müslüman ülkelerde ramazan ve bereketli günlerde zam yağmuruna tutulmasına ses çıkartılmıyor ise şahsen eşhedu kelimesi bile kurtarmaz onu kişisel fikrim
Burada sorun islamda değil şahıslarda çünkü kusursuz olan İslam’dır şahıslar değil

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
o şahıslarla yaşıyoruz nedense bütün geleceğimizide o şahıslar belirliyor
Allah azze ve celle bize herşeyi söylemiş kişinin ölçüsü Kuran ve sünnet olursa şaşırmaz yolunu efendimizin zamanında arkasında 700 tane münafık namaz kılıyordu kişi feraset ile bakarsa kimin yanlış olduğunu çok rahat görür ama taassup körü körüne kabul etmişlik yüzünden maalesef ölçü kaçtı

giyland

23 Ocak 2024
91 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Doğu Türkistan için bişiler demek istermisin 🙃

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Doğu Türkistan için bişiler demek istermisin 🙃
Biz ümmetçiyiz bütüm müslümanlar kardeştir arada sınır yoktur doğu Türkistan miyanmar Bangladeş çeçenistan Irak Suriye Filistin hepsi birdir ancak filistin bardağı taşıran son damla olmalıydı şayet şuanda hilafet makamı olmuş olsaydı sadece müslümanlar için değil dünya üzerinde kafir hir toplumda bile zulüm varsa halifenin emriyle oraya ihtar verilir bu zulme son vermezseniz ordularımız ile geliyoruz şeklinde olurdu ve kökten çözülürdü doğu Türkistan için de biz konsolosluğun önüne gittik defalarca prostesto ettik yine sonuç aynı oldu

giyland

23 Ocak 2024
91 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Biz ümmetçiyiz bütüm müslümanlar kardeştir arada sınır yoktur doğu Türkistan miyanmar Bangladeş çeçenistan Irak Suriye Filistin hepsi birdir ancak filistin bardağı taşıran son damla olmalıydı şayet şuanda hilafet makamı olmuş olsaydı sadece müslümanlar için değil dünya üzerinde kafir hir toplumda bile zulüm varsa halifenin emriyle oraya ihtar verilir bu zulme son vermezseniz ordularımız ile geliyoruz şeklinde olurdu ve kökten çözülürdü doğu Türkistan için de biz konsolosluğun önüne gittik defalarca prostesto ettik yine sonuç aynı oldu
Bu durumda napiyoruz ilk önce yarası ağır olana yetişmeye çalışıyoruz sonra yavaş yavaş diğer (arap kardeşlerinize) sıra gelecektir hocam medyaya yansıtılmıyor diye göz ardı ediliyor filistine yapilan sadece bombalama örneğin birde doğu turkistanda yapılanları araştırın bakalım hangi tarafın acısı daha ağır.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu durumda napiyoruz ilk önce yarası ağır olana yetişmeye çalışıyoruz sonra yavaş yavaş diğer (arap kardeşlerinize) sıra gelecektir hocam medyaya yansıtılmıyor diye göz ardı ediliyor filistine yapilan sadece bombalama örneğin birde doğu turkistanda yapılanları araştırın bakalım hangi tarafın acısı daha ağır.
Kardeş ırkçılık yapan bizden değildir Arap diyip ötekileştirme bir çok kişi Araplara küfrettiği için farkında değil dinden çıkıyor dikkatli ol sana ne dedim biz ümmetçiyiz hepsi kardeşimizdir doğu türkistan gibi bir derdim var benim ve bu yüzden yıllardır hem çinin hemde siyonistlerin ürünlerini almıyorum herkeside bu konuda uyarıyorum