By_Nimetullah
- 10 Şub 2023
- 1,718 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Doğu Türkistan da bizim Gazze De Myanmarda zulmün olduğu heryerde kalbimiz
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Araplara bişey dedim diye dinden çıkıyorsam seve seve dinden ayrılırım.Kardeş ırkçılık yapan bizden değildir Arap diyip ötekileştirme bir çok kişi Araplara küfrettiği için farkında değil dinden çıkıyor dikkatli ol sana ne dedim biz ümmetçiyiz hepsi kardeşimizdir doğu türkistan gibi bir derdim var benim ve bu yüzden yıllardır hem çinin hemde siyonistlerin ürünlerini almıyorum herkeside bu konuda uyarıyorum
Kardeşim edendimiz sallAllahu aleyhi vessellem araptır onun hatırına bile küfür edilmez her şeyden önce ayrıca Arap ırkı özel bir ırk değil burda derdimiz ırkçılık değil fıkıh konsudur öyle işkembei Kübradan sallamakla olmaz Türklerin içinde de şerefsiz namussız var Kürtlerin içinde de Arapların içinde de burda önemli olan bir ırkı hedef alarak yargılamak kitlesel bir gıybettir bunun bedeli de ağırdırAraplara bişey dedim diye dinden çıkıyorsam seve seve dinden ayrılırım.
EyvaAllah hocam yani ne diyim şimdi gereken cevabı vermişsinKonu herhangi bir millet hakkında değil dini bi konuda açılmış beğenmeyen çıkabilir gerginlik yaratanlar hakkında işlem uygulanır
karşılıklı bi atışma varsa modlar bu tarz konulara elleşmemeli, burası ekşisözlük veya türevleri değil sonuçta açan arkadaş bunları göz önünde bulundurarak açıyorKonu herhangi bir millet hakkında değil dini bi konuda açılmış beğenmeyen çıkabilir gerginlik yaratanlar hakkında işlem uygulanır
HasbinAllah mübarek konunun başlığında ne yazıyor sen konuyu nereye getiriyorsun ayrıca şikayet falan yok @NasyoneL hocam kendisi doğruyu yanlışı tartacak kadar olgun birisi ona ne yapıp yapmayacağını söyleyecek kadar cahil değilim gerginliğe gerek yok mübarekkarşılıklı bi atışma varsa modlar bu tarz konulara elleşmemeli, burası ekşisözlük veya türevleri değil sonuçta açan arkadaş bunları göz önünde bulundurarak açıyor
en ufak bi gerginlik işine gelmeyen bi cümle olduğunda zoruna gidip rapor edecekse gitsin derdini ekşisözlük gibi platforumlarda belirtsin bizde yıllarca forum yönettik![]()
EyvaAllah hocam Cenab-ı Allah razı olsun derdimiz kavga değil biz sohbet ve hal ehli olmanın peşindeyiz yanlıştan doğru sonuca da varılabilir hep diyorum herşeyden önce saygıÖncelikle tüm mesajları okudum konu tartışmaya ayrışmaya kadar gelmesi normal çünkü bazen birimizin doğru gördüğünü diğeri yanlış görebilir. Fakat bu demek değildir ki ayrışalım ve kavgaya dönüşsün. Gayet olumlu tasvirler ve anlayışla saygıyla tartışma devam edebilir. Konu bir başka kökeni karalamadan, o sizden bu bizden demeden ve tüm masumları dil din ırkına bakmadan insan olarak bakıp yaradılanı yaradandan ötürü severiz düsturu ile kırmadan dökmeden olmalı tartışmalarımızda. Sonuçta forum ve türevleri bunun için var.
Konu sahibi manevi hissiyatla güzel bir çağrıda bulunmuş Allah razı olsun. Fakat işte burada bir avuç insan bile tartışmaya ayrışmaya gidiyorsa dünyanın durumuna şaşmamak lazım. Bölüşmeyecek dertlerimizde yok sevinçlerimizde.
Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz...
Bir ricam daha var; lütfen arkadaşlar tartışmalarınızı yöneticileri ve modları zor durumda bırakmayacak şekilde saygı çerçevesinde gerçekleştirin. Ne bir yöneticiyim ne mod ama bazen arada kalmak kalp kırmamak için çabalamak ne denli yorucu iyi bilirim.