mavisimsek
- 16 Eyl 2019
- 267 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Şimdi bir kart bastırsak Türkhacks adına yani yine bizler tasarlarız burada grafik tasarım ekibi olarak bunu bastırıp Tüm Türkiyede her şehirde her merkezde bu kartı böyle yerlere kapılara vs. dağıtsak hani gizliden bilen bilmeyen herkes en azından adımızı görse Biraz Maaliyetli olur fakat değer bence.
Yani daha açık bir şekilde işte Ayt gibi göz boyamaktansa kendimizi özetleyecek türde Basit ama görkemli bir kart olsa ;
Mesela
Türkiyenin Tek Gerçek Hacker Grubu , Türkhacks.com ailesi
Siz de ülkenizin tek gerçek siber ordusuna destek vermek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. gibi
Ne bleyim işte yav fikir geliştirilebilir sadece kart türü broşür türü gizliden yayılacak türden . Ben eminim ki bir çok yer bu konuyu haber yapar
En azından yayına çıkıp şifrenizi 123 yapmayın demiyoruz ayt gibi
Bizim ailemiz Çok daha büyük yerleri hak ediyor , Neden olmasın peki ?
Örnek kart tasarımı derseniz şu şekilde olabilir mesela.
-
DEMO2
-
-
Yani daha açık bir şekilde işte Ayt gibi göz boyamaktansa kendimizi özetleyecek türde Basit ama görkemli bir kart olsa ;
Mesela
Türkiyenin Tek Gerçek Hacker Grubu , Türkhacks.com ailesi
Siz de ülkenizin tek gerçek siber ordusuna destek vermek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. gibi
Ne bleyim işte yav fikir geliştirilebilir sadece kart türü broşür türü gizliden yayılacak türden . Ben eminim ki bir çok yer bu konuyu haber yapar
En azından yayına çıkıp şifrenizi 123 yapmayın demiyoruz ayt gibi
Bizim ailemiz Çok daha büyük yerleri hak ediyor , Neden olmasın peki ?
Örnek kart tasarımı derseniz şu şekilde olabilir mesela.
Kartın Ön Yüzü-
Kartın Arka yüzü -
DEMO2
KARTIN ÖN YÜZÜ-
Kartın Ön Yüzü-
Kartın Ön Yüzü-
Gibi Demo türlerini hazırladım tabi daha profesyonelleri gelebilir bunlar sadece fikir için yeterli olacağını düşündüğüm Türler..-
Fikri desteklemesini beklediğim yetkililerimiz var öncelikli
-
Bu Aileye Beni Davet Eden Değerli insan @Scorpiol -
Ve diğer yetkililerin Yorum öngörüşlerini vs. bekliyorum.
-
Çocukça buluyorsanızda dile getirirseniz sevinirim.-
Sadece Benim nabzımda mantıklı gördüğüm bir düşünce bu. Açıkçası Türk'ün aklının çalıştığı 2 durum var-
Bu düşünce de o durumlardan birisinde aklıma geldiği için Güvenim sonsuz
-